Öneri Ryzen 7 5800X için Anakart Önerisi

aslında kafama takılan soru benim ana kartım b450m pro-m2 ryzen 7 5800x le sıkıntı olurmu stok fan da kullanmıyorum işlemcı soğutucumda

THERMALTAKE TH240 ARGB sıvı soğutucusu eğer ana kartım bu işlemci için sıkıntı cıkarsa ufak bi dişimi sıkıp işlemciyi alabilirim​

İdarelik kullanılabilir yani teknik olarak uyumlu ama VRM falan çok yetersiz kalır 5800X için. İşlemci tam gücünü gösteremeyebilir o anakart ile.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
aslında kafama takılan soru benim ana kartım b450m pro-m2 ryzen 7 5800x le sıkıntı olurmu stok fan da kullanmıyorum işlemcı soğutucumda

THERMALTAKE TH240 ARGB sıvı soğutucusu eğer ana kartım bu işlemci için sıkıntı cıkarsa ufak bi dişimi sıkıp işlemciyi alabilirim​

işte sana dediğim durum b450 ile bios güncellemesini yaptığın zaman 5800xi kullanabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
amd nin sitesinde 5000serisinin b450 anakartlarında bios güncellemesi ile kullanılabileceğini söylüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha önce bı konu açmıştım bunu içinde desteklemiye bilir demiştiler sıkıntı cıkarmassa işlemciyi almam daha mantıklı hem performan konusundada büyük yükselme olur
önce işlemci sonra anakart bence daha mantıklı

İdarelik kullanılabilir yani teknik olarak uyumlu ama VRM falan çok yetersiz kalır 5800X için. İşlemci tam gücünü gösteremeyebilir o anakart ile.
işte o sıkıntı baya bi süre kullanıcam ozaman benim x570 almam mantıklı gibi

amd nin sitesinde 5000serisinin b450 anakartlarında bios güncellemesi ile kullanılabileceğini söylüyor

önce işlemci sonra anakart bence daha mantıklı
bios güncellemesini daha yeni yaptım zaten geldimi bidaha bi bios güncellemesi daha

yanlış yazmışım ana kartım ryzen 7 5800x le sıkıntısız çalışırsa dişimi sıkıp işlemciyide alabilirim aslında
OC yapmazsan iyi kötü kullanırsın. Ama en kısa sürede anakart yükseltmeni öneririm

x570 alabilirsin sadece bazı özellikleri kullanamazsınn fazladan m2 desteği gibi

bios güncellemesini daha yeni yaptım zaten geldimi bidaha bi bios güncellemesi daha
bilmiyorum

baktımda daha yeni bi güncellemede yok hatta ben beta bi bios yüklemiştim ondan öncekini yükliycem onu yüklersen daha mantıklı olur demiştiler forumdakiler

şimdi ne yapsam ana kartmı yoksa işlemcimi eğer zorlaya bilirsem kendimi ana kartı aldıkdan sonra işlemciyide alabilirim belki baya bı sıkıcam kendimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,782
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri