Neler Yeni

Ryzen 7 5800x için uyumlu anakart

stokaten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Çetinkaya
bundan önceki aldıgım anakart msi b450m pro m2 max di ama görüntü gelmiyordu ram ,işlemci fanı, bilgisayar fanları, ekran kartı falan çalışıyor ama görüntü gelmiyordu , anakartda cpu ışığı yanıyordu forumlarda sorduğumda bios güncellemesi yapman lazım diyorlardı ama görüntü gelmiyor eski işlemci ile yap dediler ama eski işlemcim yok anakartda bios flashback de yok anakart zaten işlemciye göre düşük kalıyordu. Bana anakart önermenizi istiyorum ama bu anlattığım sorunları yeni alacağım anakartda yaşamak istemiyorum bios güncelle vs , işlemcime göre bana anakart önerir misiniz? bütçe 2000- 3.800 arası

Pckopat

80+ Silver
Asusn Tuf Gaming B550-Plus Wifi II seri kartına bakabilirsiniz. Flashback özelliği de mevcut. Herhangi bir durumda eski işlemciye gerek olmadan bios güncellemesi yapabilirsin.

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
ahmet er
asus b550m-k fiyatına göre en iyi performans anakartı 3 yıl garantili ve bios desteği tercih edebilirisn

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Talha Sadık
bundan önceki aldıgım anakart msi b450m pro m2 max di ama görüntü gelmiyordu ram ,işlemci fanı, bilgisayar fanları, ekran kartı falan çalışıyor ama görüntü gelmiyordu , anakartda cpu ışığı yanıyordu forumlarda sorduğumda bios güncellemesi yapman lazım diyorlardı ama görüntü gelmiyor eski işlemci ile yap dediler ama eski işlemcim yok anakartda bios flashback de yok anakart zaten işlemciye göre düşük kalıyordu. Bana anakart önermenizi istiyorum ama bu anlattığım sorunları yeni alacağım anakartda yaşamak istemiyorum bios güncelle vs , işlemcime göre bana anakart önerir misiniz? bütçe 2000- 3.800 arası
3.5k bandında asus prıme x570 bulabilirsin hem ileriye de dönük olmuş olur yükseltme yapabilirsin.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
aorus elite al geç
Mesaj otomatik birleştirildi:

aorus elite al geç
Mesaj otomatik birleştirildi:
zam gelmiş 😐

Top Bottom