Neye göre iyi kardeşimyanlış bilgidenk gibi konuşmuşsun r7 5800x daha iyi
@Jaytep25Neye göre iyi kardeşimrender damı? oyunda mı? Önce ona göre bakılır. Test videolarına baktığın zaman o kadar aman aman off farka bak diyecek kadar bi farkta yok. Youtubeye girip testleri izleyebilirsin. Ha desen ki bütün oyunlarda 40 50 fps fark atıyor haklısın. Bazı oyunlarda geride bazılarında başa baş. Önde olduğuda var ama bu arada çok açık bir fark olduğunu göstermez.
evt o da r7 5800x tan 1 tık önde10850k diye bir cpu var biliyorsunuzdur.onun rakibi
10900k ile yanyanalarRyzen 7 5800x işlemcinin Intel işlemcisine karşılığı nedir?
10900K, yeni nesilde 11700K olur bence.Ryzen 7 5800x işlemcinin Intel işlemcisine karşılığı nedir?
hahaha kardeşim sizin psikolojiniz mi bozuk@Jaytep25
hocam bunlarla uğraşmayın r7 5800x r9 a denk gelmiş buırda i9 a denk falan diyor bu arada i9 10850k ikisindende daha iyi
youtube benchmarklarının çoğu sahte ama neysehahaha kardeşim sizin psikolojiniz mi bozukBak diyorum ki. Test videolarında önde olduğu oyun da var geride kaldığı oyunda var. Birde Test videolarını atıyorum. Gram bakmadan hemen Abdullah abi şunla eşit dedi bu bunla eşit bundan iyi. Bunlarla uğraşılmaz diyorsun birde
Harbi şaka gibisiniz ya. Açıp zaten sizde izleyebilirsiniz aradaki fark ne büyüklükte görebilirsiniz.
1 video izleyip gelip yorum yapacak kadar olaylardan uzak değilim merak etme. Ama keşke birilerini yargılamadan önce sende bi açıp baksan. Ben Aralarında çok bir fark yok ve hatta çoğu oyunlarda başa başlar derken izlediğim test videolarına dayanarak söylüyorum. Onlara da inanmazsak sonuca varamayız.youtube benchmarklarının çoğu sahte ama neyse
tek video izlediğine eminim 2 r7 5800x önde 3 youtubedaki çoğu benchmarka inanma özellikle sadece oyun karşılaştıranlara1 video izleyip gelip yorum yapacak kadar olaylardan uzak değilim merak etme. Ama keşke birilerini yargılamadan önce sende bi açıp baksan. Ben Aralarında çok bir fark yok ve hatta çoğu oyunlarda başa başlar derken izlediğim test videolarına dayanarak söylüyorum. Onlara da inanmazsak sonuca varamayız.
Hayatta en tahammül edemediğim insan tipisin kardeşim1
tek video izlediğine eminim 2 r7 5800x önde
benimkide senin gibi yanlış bilgi verenler söylediklerine göre öyleymişsin gibi duruyor . daha yazma seni umursamayacağım.Hayatta en tahammül edemediğim insan tipisin kardeşimnerden biliyorsun tek video izlediğimi? beni ne kadar tanıyorsun? Faydalı olacağına inandığım tartışmayı 1 gün bile yapabilirim ama boşa uğraştığım tartışmaları anında keserim. Şuan da yaptığım gibi. İyi günler.
Verdiğin bilgileri hiç birşeye dayandırmadan veriyorsunuz. Ben konuştuğum şeyleri test videolarına benchmark lara dayandırıyorum. Yanlış bilgiyi kim veriyor bir daha düşün. Merak etme zaten bu tarz konusanları engelliyorum. İstesende umursayamazsın.benimkide senin gibi yanlış bilgi verenler söylediklerine göre öyleymişsin gibi duruyor . daha yazma seni umursamayacağım.