Neler Yeni

ryzen 7 7700 ile wraith prism soğutucu

Burak1414

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Burak
Merhabalar işlemci olarak ryzen 7 7700 düşünüyorum ve içinden çıkan wraith prism ile kullanmayı planlıyorum . Şuanlık sadece valorant oynayacağım ve oyunu kayıt edeceğim ve render yapacağım . Sizce yeterli olur mu ? ( 6-7 ay sonra sıvı soğutma alacağım. )

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Merhabalar işlemci olarak ryzen 7 7700 düşünüyorum ve içinden çıkan wraith prism ile kullanmayı planlıyorum . Şuanlık sadece valorant oynayacağım ve oyunu kayıt edeceğim ve render yapacağım . Sizce yeterli olur mu ? ( 6-7 ay sonra sıvı soğutma alacağım. )
Sadece valo oynaşan tamam da rander alırsan sıcaklıktan GHz ini düşürür tam güçte kullanamazsin

milenix

80+ Gold
valorantta sorun çıkmaz ama diğer işlerde işlemci alev topuna döner performansı baya kısar

Burak1414

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valorantta sorun çıkmaz ama diğer işlerde işlemci alev topuna döner performansı baya kısar
bu performans kısma olayı nasıl olur yani render alırken mi sadece kısar performansı mesela render aldım bitti pc yi 1 saat sonra açtım valo girdim sorun çıkarır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece valo oynaşan tamam da rander alırsan sıcaklıktan GHz ini düşürür tam güçte kullanamazsin

DeepCool LE500 Marrs bk​

bu ürün verim li olur mu ?

whisper snow

80+ Silver
Render alcaksan yetmez hocam kaliteli bir sivi sogutma oneririm

milenix

80+ Gold
bu performans kısma olayı nasıl olur yani render alırken mi sadece kısar performansı mesela render aldım bitti pc yi 1 saat sonra açtım valo girdim sorun çıkarır mı ?
yok işlemciler yük altına girince tam performansta çalışmaya başlar (yani işlemci turbo frekansa çıkar 7700 için turbo frekans 5.3ghz) ama sıcaklık sınırına gelince (bu değer tjunction diye geçer bu sıcaklıklara gelirse eğer işlemcinin içindeki transistörler erimeye başlar bu 7700 için 95 derece) performansı kısmaya başlar (yani frekansı düşürür)

Burak1414

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok işlemciler yük altına girince tam performansta çalışmaya başlar (yani işlemci turbo frekansa çıkar 7700 için turbo frekans 5.3ghz) ama sıcaklık sınırına gelince (bu değer tjunction diye geçer bu sıcaklıklara gelirse eğer işlemcinin içindeki transistörler erimeye başlar bu 7700 için 95 derece) performansı kısmaya başlar (yani frekansı düşürür)
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu önerdiğiniz iyi midir ?

frht

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat Dönmez
bende 7700 almayı düşünüyorum ekran kartım3060 psu 750w 80+bronz kasamın tam modelini bilmiyorum ama 4 fanlı önü mash bir kasa yalnızca oyun oynamk istiyorum rander sonra hız aşırtma faalnla işim yok yeterli olur mu? güncel sistemimi yükseltmek istiyorum yalnızca anakart ve ramlere param yetiyor üstüne soğutma alamam bu yüzden soruyorum daha iyi bir öneriniz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,646
Üyeler
159,373
Son üye
Krasos
Top Bottom