sezerbey98
80+ Bronze
Dahası
Kimse bana lütfen SIVI SOĞUTUCU ÖNERMESİN. Sıvı soğutucuların sıvısı akacağına gider 100 derece oyun oynarım veya TDP düşürürüm. SADECE LOW PROFILE COOLER alacağım. Max 5.5 cm destekliyor kasam. Lian Li A4-H20 ile kullanacağım. Kasa TAŞINABİLİR OLDUĞU İÇİN SIVI SOĞUTMA HASAR ALABİLME İHTİMALİ YÜKSEKTİR. Ayrıca evet 240 bile zor soğutuyor 7700x'i 360mm almak varken neden Low Profile demeyin. Sıcak kullanacağım amacım ECO 95W TDP ile 75 dereceyi geçmemek.
TDP'yi olabildiğince 105W üstüne çıkarmayacağım.
Aklımdaki soğutucular
ID Cooling IS-55
ID Cooling IS-40X
Noctua NH-L9a-AM5
Thermalright AXP90-X47
Yine diyorum sıvı soğutma önermeyin ALMAYACAĞIM. Hiçbir firma Coolermaster hariç BİLGİSAYAR PARÇASINA SIVI AKMASI HALİNDE kimse bana garanti destek sunmayacak. Coolermaster'a da güvenim yok çünkü bütün firmalar garantiden sıyrılmak için adıma kesilmeyn veya 2.el aldığım ürüne de destek kesinlikle sunmayacaktır.
Kısacası max 55mm boyutunda Low Profile Cooler arıyorum AMD ECO ile 7700x'i 95W TDP seçeneğine çekeceğim varsa.
NOT >>>>>>>>> 4K Ultra'da RTX 3090 kullanacağım ve kasanın tepesine 2 tane 120mm AIR BLAZER 120R koyacağım
TDP'yi olabildiğince 105W üstüne çıkarmayacağım.
Aklımdaki soğutucular
ID Cooling IS-55
ID Cooling IS-40X
Noctua NH-L9a-AM5
Thermalright AXP90-X47
Yine diyorum sıvı soğutma önermeyin ALMAYACAĞIM. Hiçbir firma Coolermaster hariç BİLGİSAYAR PARÇASINA SIVI AKMASI HALİNDE kimse bana garanti destek sunmayacak. Coolermaster'a da güvenim yok çünkü bütün firmalar garantiden sıyrılmak için adıma kesilmeyn veya 2.el aldığım ürüne de destek kesinlikle sunmayacaktır.
Kısacası max 55mm boyutunda Low Profile Cooler arıyorum AMD ECO ile 7700x'i 95W TDP seçeneğine çekeceğim varsa.
NOT >>>>>>>>> 4K Ultra'da RTX 3090 kullanacağım ve kasanın tepesine 2 tane 120mm AIR BLAZER 120R koyacağım