Neler Yeni

Ryzen 7 7800X3D İÇİN 240MM SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

slayer721

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emirhan Özkan
vatan itopya gibi yerlerden toplayabilirsiniz
hocam o kadar para dökünce doğal olarak güvenilir olmasını istiyorsunuz bir şey almadan önce forma sorarsanız zaten size yardımcı olacaklardır yada tavsiye vereceklerdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
hocam o kadar para dökünce doğal olarak güvenilir olmasını istiyorsunuz bir şey almadan önce forma sorarsanız zaten size yardımcı olacaklardır yada tavsiye vereceklerdir
almadım hocam zaten daha yardımcı olmaları için yazdım toplanmadı daha sistem

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Uğur Çam
Bu fiyata hazır sistemler vardır hocam belki araştırmak lazım. Eğer tek tek almaya bütçem var derseniz her ay birini( benim gibi ) 😆 o zaman yapcak bir şey kalmıyor mecburen tek tek alacaksınız. Tek tek almanın avantajı istediğiniz parçaları kullanabiliyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Bu fiyata hazır sistemler vardır hocam belki araştırmak lazım. Eğer tek tek almaya bütçem var derseniz her ay birini( benim gibi ) 😆 o zaman yapcak bir şey kalmıyor mecburen tek tek alacaksınız. Tek tek almanın avantajı istediğiniz parçaları kullanabiliyorsunuz.
evet hocam hazır sistemler var ama özelleştirme kısmında genelde istediğim parçalar olmuyor dediğiniz gibi her ay parça parça alcam corsair 5000x kasa almaya karar verdim biraz pahalıya kaçıcak ama mecbur

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Uğur Çam
evet hocam hazır sistemler var ama özelleştirme kısmında genelde istediğim parçalar olmuyor dediğiniz gibi her ay parça parça alcam corsair 5000x kasa almaya karar verdim biraz pahalıya kaçıcak ama mecbur
Siz de haklısınız biraz fazla olmuş fiyat ama içinize sinmesi önemli. Hazır sistem istediğiniz gibi olmadığı için tek tek topluyorsunuz mecburen

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Emre
7800x3d için Peerless Assasin yeterli olmaz mı? Şahsen ben 7950x3d'yi soğutmak için Peerless Assasin kullanıyorum gayet iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,847
Üyeler
160,150
Son üye
Destructor28
Top Bottom