kötü deil ama biraz dengesiz gibi. mesela Ramler CL36. bence minimum CL32 olması gerekiyor. 750W kötü deil fakat bu fiyat bandında benim önerim 850w olur. ilerde gpu upgrade yaparsanız kafanız rahatlar vs. birde 5070 de illa msi shadow olması gerekiyormu?. çünkü msi shadowlar absürd fiyatlara gidiyor, biraz daha ucuza benzer performanslı bi 5070 alınabilir sanki. diğer parçalar onun dışında yeterli gözüküyor.Yeni bir pc toplayacağım 70k kadar bütçem vardı biraz üstüne çıkarak bu sistemi oluşturdum.
Bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi öneri ve tavsiyelerinize açığım.
Shadow olması gerekmiyor , pek bir bilgim yok araştıra araştıra böyle bir sistem topladım , parçaların uyumu hakkında en ufak bir fikrim olmadığı için buraya bir konu açtım. Değiştirmem gereken yada daha yeterli uyumda bir pc de hangi parçalar gerekir?kötü deil ama biraz dengesiz gibi. mesela Ramler CL36. bence minimum CL32 olması gerekiyor. 750W kötü deil fakat bu fiyat bandında benim önerim 850w olur. ilerde gpu upgrade yaparsanız kafanız rahatlar vs. birde 5070 de illa msi shadow olması gerekiyormu?. çünkü msi shadowlar absürd fiyatlara gidiyor, biraz daha ucuza benzer performanslı bi 5070 alınabilir sanki. diğer parçalar onun dışında yeterli gözüküyor.
(düzenleme : Anakartta giriş-orta seviyesi anakart. 7800x3d çalıştırır ama Vrm ve soğutma mofsetler kaliteli olmayabilir. yer yer performans düşüşleride olabilir.)
Teşekkür ederim. Buda aklıma yatan bir pc oldu fakat rtx'li olsun istiyorumSoğutucuyu FSP MP7 seçiniz.![]()
AMD 7700X-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB RGB-GIGABYTE B650 DDR5-1TB-32GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7700X-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB RGB-GIGABYTE B650 DDR5-1TB-32GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
anakart çok düşük seviye kalmışYeni bir pc toplayacağım 70k kadar bütçem vardı biraz üstüne çıkarak bu sistemi oluşturdum.
Böyle daha uygun mudur?anakart çok düşük seviye kalmış
2K oynayacaksanız 7500F işlemci yeterli ama bütçeniz iyi olduğu için 9600X tercih etmenizi tavsiye ederim.Yeni bir pc toplayacağım 70k kadar bütçem vardı biraz üstüne çıkarak bu sistemi oluşturdum.
çok pahalı hocam pckolikten bakın derim piyasının aşağısında fiyatlar varBöyle daha uygun mudur?
hatta 2k oyun oynamayı düşünüyorsanız özelleştirmeden 9600x ve 9700x de seçilebilir. fiyat düşer.kasayı 150tl farkla msi olanı seçin. soğutucu olarak 1000 lira ucuzlatıp 120m kule tipi alabilirsiniz veya hali hazırdaki model kullanılabilir. rx 9070 xt rtx 5070ti seviyesinde bir kart, 5070ten performanslı olur. yeni amd kartlar çok olumlu sonuçlar veriyor, kullananlar çoğunlukla memnun. kafanıza yatmayan bir şey varsa internetten daha fazla araştırabilirsiniz. ayrıca attığınız sistem pahalı.![]()
RADEON-BTS /AMD Ryzen 7 7800X3D/ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB/32GB DDR5/1TB M.2 SSD/AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
RADEON-BTS /AMD Ryzen 7 7800X3D/ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB/32GB DDR5/1TB M.2 SSD/AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Sistem aklıma çok yattı sanırım bunu alacağım. Teşekkür ederim. Daha yüksek performans için hangi parçalar yükseltilebilir? Anakart yeterli mi sizcehatta 2k oyun oynamayı düşünüyorsanız özelleştirmeden 9600x ve 9700x de seçilebilir. fiyat düşer.
anakart sınırdan yeterli hocam kasayı kesinlikle değiştirin powerboost almayın kasa öneri olarak bitfenix ve vento modelleri iyidirSistem aklıma çok yattı sanırım bunu alacağım. Teşekkür ederim. Daha yüksek performans için hangi parçalar yükseltilebilir? Anakart yeterli mi sizce