Ryzen 7 7800X3D ve Galax RTX 5070 TI EX Gamer 1-Click OC White sistem önerisi.

Reaksiyon skoru
0
Selamlar.
Elimde Galax RTX 5070 TI EX Gamer 1-Click OC White 157IZN6MDBVGW Ekran kartı ve Ryzen 7 7800X3D işlemci var. Beyaz kasalı bir sistem toplamak istiyorum Elimde net bir bütçe yok ama fiyat performans olursa parçalar güzel olur.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Ekran Kartı:

İşlemci:

Beyaz akvaryum kasa iyi olur bıde watt guc kaynagı yanı 700 80 sertıfıkalı olursa cooler master ozellıkle ama varmı bılmıyorum arastırmak lazım ekran kartınla ıslemcın bence sıkıntı cıkarmaz ıkısıde cok guclu eger 16 takmak ıstıyosan tercıhım dual channel anakartının destekleyip desteklemıdıge bak ama anakartın yoksa am5 vede 5070 ti uygun bakmalısın araştırıp kolayca bulursun kolaylık versin ıyı günlerde kunlan

Kasalar:
ATX anakart ve üste 360mm destekleyenler;

Atx destekli ama üstte 360mm takamazsın;

her şey olur + 420mm:

Micro atx anakart ve üste 360mm;

Denemeye değer? ATX + 360mm
3675 TL :
3650 TL:
Anakart:
Full beyaz:

Çoğunlukla Beyaz:

Karışık renk:

- MSİ MAG PANO M100R ile kullanılabilir

Az buçuk özetledim xD Kasaların detaylarına baktım ama bir kasa beğenirsen, sende detayına bak yanlış olmasın. Beyaz anakartlar pek ucuz değil, ucuzluğun karşılığı olan x20 kartlarda beyaz görmedim(bir tane banayeni saymazsak), 840 larda var ama onların fiyatı da açıkçası 870'lere yakın ben 870 seçerdim. Anakart ve kasa seçtikten sonra soğutucu seçimi daha rahat olur. Ucuz kasaya gideceksek, bir trendyola, hepsiburadaya bakmak lazım :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,131
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri