Servis bu ürünü tedarik edeceğini söyledi yurtdışından ancak hiçbir test videosuna ve satışına rastlamadım bu tarz bir laptop kullanan var mıdır ya da bilgisi olan işlemci hakkında da çok az bilgi var internette yardımcı olursanız sevinirim
8000 serisi işlemciler yeni yeni çıkmaya başladığı için olabilirNeden satılan hiçbir ürün göremedim ryzen 7 8840h işlemcili
Model/marka nedir ? Söylersen ona göre detayları bulabilirim belkiServis bu ürünü tedarik edeceğini söyledi yurtdışından ancak hiçbir test videosuna ve satışına rastlamadım bu tarz bir laptop kullanan var mıdır ya da bilgisi olan işlemci hakkında da çok az bilgi var internette yardımcı olursanız sevinirim
Çok garip işlemciyle alakalı hiçbir bilgisayar bulamıyorum testleri de yok gibi çok az umarım sorun çıkarmaz8000 serisi işlemciler yeni yeni çıkmaya başladığı için olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baktığım kadarıyla en düşük AMD ryzen 7 8845hsli laptoplar var tr de şuan
Model/marka ne ? Söylersen ona göre detayları bulabilirim
kanka sana 4060 lı makine veriyorlar sen daha ne istiyonÇok garip işlemciyle alakalı hiçbir bilgisayar bulamıyorum testleri de yok gibi çok az umarım sorun çıkarmaz
Serviste neler neler çektim ama iştekanka sana 4060 lı makine veriyorlar sen daha ne istiyon
Çok yeni bir model , detaylı inceleme düşmemiş daha internete ama 2024 kasa victuslar üzmez. Önceki yıl kasalarda ısınma , kötü panel gibi sorunlar vardı ve yeni kasalarda düzeltildi.Çok garip işlemciyle alakalı hiçbir bilgisayar bulamıyorum testleri de yok gibi çok az umarım sorun çıkarmaz