bunun siyah renklisi varmiAsrock x870 pro rs//steel legend stok olmayabilir güncelleme bekliyorum bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
10-11 civarına satıldı varanda ama neden bitti stok anlayamadım
Bu civarlara alınacak en iyi x870 kartlar çünkü, hem iyi hem uygun fiyatlı.Asrock x870 pro rs//steel legend stok olmayabilir güncelleme bekliyorum bende
10-11 civarına satıldı varanda ama neden bitti stok anlayamadım
markalar fark ediyor mu anakartlardaBu civarlara alınacak en iyi x870 kartlar çünkü, hem iyi hem uygun fiyatlı.
Marka değil de kartlarda ki verdikleri doluluk fark eder tabi, ona göre fiyat var sonuçta. Zorlarsan tomahawk almarkalar fark ediyor mu anakartlarda
mesela asus prime x870 p wifi nasılMarka değil de kartlarda ki verdikleri doluluk fark eder tabi, ona göre fiyat var sonuçta. Zorlarsan tomahawk al
pekiBeyaz sistem dizdiğim için fiyat araştırmasını yapmadım şuanda yok zaten stok siyahta
peki
MSI Mag X870 Tomahawk Wi-Fi acaba bunun stoğ
nasıl peki13.900 e var binerjide 13.400 e de var ama satıcıları tanımıyorum
beklerim sıkıntı yok saten parça parça topluyorum pc yiSağlam olduğunu çok okumuştum vatanda 11 k satıyorlardı acelen yoksa bekle yıl sonuna kadar 28 aralığa doğru düşmese bile al ama asrock falan stoğa girer tomahawk düşer yani bekle bu biraz zamlı fiyat