yeğenin pidenin yada cafeden indircem usbye kurup biraz cs atayım yazarım sana......
Tamamdır hocam yükte kaç oluyor merak ettim ona göre bende sıvı alıcam ileri dönük olsun diyeyeğenin pidenin yada cafeden indircem usbye kurup biraz cs atayım yazarım sana
artic sıvı sogutmalarda neredeyse beleş fiyata inventus deli gibi sattı hocam o ara alsaydın keşkeTamamdır hocam yükte kaç oluyor merak ettim ona göre bende sıvı alıcam ileri dönük olsun diye
Yok hocam o üründen 2 tane aldım bi argb model bi düz model 360mm beğenmedim iade ettimartic sıvı sogutmalarda neredeyse beleş fiyata inventus deli gibi sattı hocam o ara alsaydın keşke
Hocam yanlış anlamayın sorumu, neyini beğenmediniz ben bayıldım daYok hocam o üründen 2 tane aldım bi argb model bi düz model 360mm beğenmedim iade ettim
Hortum bölümü çok estetik durmuyor hocam hoşuma gitmedi benimHocam yanlış anlamayın sorumu, neyini beğenmediniz ben bayıldım da
Hee tamam o zaman sorun yok görsellik başka birsey, ama işini hakkıyla yapıyor diye duydum bakalım ben ne yaşayacağımHortum bölümü çok estetik durmuyor hocam hoşuma gitmedi benim