Neler Yeni

Ryzen 9 7900x3d için sıvı soğutma önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Sengüven
Merhabalar oyun oynamak ve dijital oyun tasarım dersleri için yeni bir kasa topluyorum işlemci olarak ryzen 9 7900x3d alacağim iyi bir sıvı soğutucu bulamakta çok zorlandım f/p çok sesi olmayan ve mümkünse rgb li sıvı soğutucu önerisinde bulunursanız çok sevinirim

Şu iki kasadan birini alacağim:
coolermaster td500 v2
Dark maxima v30

Artarof

80+ Bronze
Merhabalar oyun oynamak ve dijital oyun tasarım dersleri için yeni bir kasa topluyorum işlemci olarak ryzen 9 7900x3d alacağim iyi bir sıvı soğutucu bulamakta çok zorlandım f/p çok sesi olmayan ve mümkünse rgb li sıvı soğutucu önerisinde bulunursanız çok sevinirim

coolermaster td500 v2
Dark maxima v30

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bütçeni yazman lazım.
En sessiz bu olur muhtemelen.

Fanları biraz daha sesli olabilir ama bir kaç derece daha serin olur ve fiyatı daha uygun.

Kasada sessizlik ve kalite istiyorsan bütçen yetiyorsa o ikisi yerine bunu al.

Artarof

80+ Bronze

coolermaster td500 v2
Dark maxima v30
Bütçede sorun olmaz ise coolermaster bence almalısın. İlk modelini 1 sene kullandım çok memnundum hava akışı çok iyiydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Sengüven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeni yazman lazım.
En sessiz bu olur muhtemelen.

Fanları biraz daha sesli olabilir ama bir kaç derece daha serin olur ve fiyatı daha uygun.

Kasada sessizlik ve kalite istiyorsan bütçen yetiyorsa o ikisi yerine bunu al.
Hocam deepcool lt 720 ve ls720 için çok sesli diyorlar alırsam çok rahatsız olurmuyum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçede sorun olmaz ise coolermaster bence almalısın. İlk modelini 1 sene kullandım çok memnundum hava akışı çok iyiydi.
Hocam sizde modelin tam ismini atabilirmisiniz sıvı sogutucular hakkında pek bilgim yokta

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam deepcool lt 720 ve ls720 için çok sesli diyorlar alırsam çok rahatsız olurmuyum
Pompaları çok sesli değil kaliteli ama fanları yüksek seviyelerde rezonans yapıp uğultu çıkarabiliyor. Biraz şans işi ama fanlar değiştirilebilir gerekirse sorun olmaz. Dediğim gibi eğer işimi şansa bırakmak istemiyorum diyorsan arctic al.

Hocam sizde modelin tam ismini atabilirmisiniz sıvı sogutucular hakkında pek bilgim yokta
Kasa diyor o.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Sengüven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pompaları çok sesli değil kaliteli ama fanları yüksek seviyelerde rezonans yapıp uğultu çıkarabiliyor. Biraz şans işi ama fanlar değiştirilebilir gerekirse sorun olmaz. Dediğim gibi eğer işimi şansa bırakmak istemiyorum diyorsan arctic al.

Kasa diyor o.
Hocam peki cooler master td 500 v2 ye arctis sıgarmı yoksa liancool li 216 mı alayim

Birde e
Hocam peki cooler master td 500 v2 ye arctis sıgarmı yoksa liancool li 216 mı alayim
Birde hocam eğer aradaki 1000 t lye gerek yok derseniz dark maxima v 30 uda düşünüyorum

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Paran yetiyorsa 216 al fiyat farkına değer. Coolermaster alma ama arctic sığar.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Bütçe sıkınıtısı yoksa Arctic almalısın bence. Üzmez seni soğutma konusunda da sıkıntı yaşamazsın

FatihC

80+

coolermaster td500 v2
Dark maxima v30
TD500 V2 black kasasının içinde Arctic LF2 360 A-RGB kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Çok araştırıp aldım. Ne kadar araştırırsam araştırayım sonunda buna döndüm. Gerçekten çok iyi bir soğutucu ve kasaya da yakışıyor.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,374
İsim
Hacı
LS720 alabilirsiniz.
Kasa Lancoll 216, bütçe yetiyorsa LANCOOL III alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,164
Üyeler
161,264
Son üye
Nawresty
Top Bottom