Neler Yeni

Ryzen 9950X3D işlemci için en iyi kule tipi soğutucu hangisi (fiyat sınırım yok)

Samurai07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İlker Çalışkan
Merhaba işlemci olarak amd Ryzen 9 9950X3D kullanıyorum sıvı soğutucu olarak asus rog ryujın 3 extreme kullanmaktayım kule tipi soğutucu ya geçiş yapmak istiyorum fakat kule tipi soğutucular hakkında bilgim yok bana piyasanın en iyi kule tipi soğutucusunu önerirseniz sevinirim fiyat sınırım yok en iyisini almak istiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
efe araci
Merhaba işlemci olarak amd Ryzen 9 9950X3D kullanıyorum sıvı soğutucu olarak asus rog ryujın 3 extreme kullanmaktayım kule tipi soğutucu ya geçiş yapmak istiyorum fakat kule tipi soğutucular hakkında bilgim yok bana piyasanın en iyi kule tipi soğutucusunu önerirseniz sevinirim fiyat sınırım yok en iyisini almak istiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi günler dilerim.
hocam sizdeki soğutucu çok çok yeterli neden geçiş yapmak istiyorsunuz ?

Samurai07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İlker Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sizdeki soğutucu çok çok yeterli neden geçiş yapmak istiyorsunuz ?
Hocam kule tipi soğutucular işlemci yük altına girdiğinde uzun süreli kullanımda sıvı soğutucu ya göre daha iyiymiş o yüzden bende çok uzun saatler pc başında oturan biri olarak kule tipi soğutucu ya geçmek istedim

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
efe araci
Hocam kule tipi soğutucular işlemci yük altına girdiğinde uzun süreli kullanımda sıvı soğutucu ya göre daha iyiymiş o yüzden bende çok uzun saatler pc başında oturan biri olarak kule tipi soğutucu ya geçmek istedim
bana çok 2. el bir bilgi gibi geldi hocam kaliteli bir 360mm sıvı sıvı soğutucuya sahipsiniz değişmeye gerek yok.

Samurai07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İlker Çalışkan
bana çok 2. el bir bilgi gibi geldi hocam kaliteli bir 360mm sıvı sıvı soğutucuya sahipsiniz değişmeye gerek yok.
Hocam peki piyasadaki en iyi kule tipi soğutucu hangisi bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler 🙏

shankar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
ahmet
Hocam peki piyasadaki en iyi kule tipi soğutucu hangisi bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler 🙏
yani piyasadaki en iyisi noctua ama aşırı pahalı onun yerine buna bakabilirsiniz

Samurai07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İlker Çalışkan
Fiyat sınırım yok hocam noctua nın hangisi en iyisi?

shankar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
ahmet
ama kullandığın sıvı soğutucudan iyi performans verebilecek bir kule tipi olduğunu sanmıyorum uzun vadede evet kule tipi daha stabil sıvı soğutucu içerisindeki sıvının zamanla derecesinin yukselmesinden dolayı uzun vadede daha sıcak oluyor bu bilgide dogru yani saatlerce rendır mı alacaksın?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
efe araci

Samurai07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İlker Çalışkan
ama kullandığın sıvı soğutucudan iyi performans verebilecek bir kule tipi olduğunu sanmıyorum uzun vadede evet kule tipi daha stabil sıvı soğutucu içerisindeki sıvının zamanla derecesinin yukselmesinden dolayı uzun vadede daha sıcak oluyor bu bilgide dogru yani saatlerce rendır mı alacaksın?
Şöyle anlatıyım hocam kick te yayın yaparken bir yandan youtuba video için kayıt alıcam bir yandan önceki aldığım kaydın rendırı olucak bir yandan da yurt dışı satışları için etside tasarım için rendır alıcam bir yandan da oyun oynicam bunları en az 8 saat hatta daha uzun süre yapıcam o yüzden sıvı soğutucu nun yetersiz olucağını düşündüm.

Samurai07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İlker Çalışkan
Hocam sizden daha iyi bilecek halim yok siz diyosanız doğrudur zaten şu anda pc toplama aşamasındayım sıvı soğutucu yu kullanıcam eğer memnun kalmazsam ozaman kule tipi soğutucu ya geçmek zorunda kalıcam ama yardımınız için teşekkür ederim. 🙏

shankar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
ahmet
Şöyle anlatıyım hocam kick te yayın yaparken bir yandan youtuba video için kayıt alıcam bir yandan önceki aldığım kaydın rendırı olucak bir yandan da yurt dışı satışları için etside tasarım için rendır alıcam bir yandan da oyun oynicam bunları en az 8 saat hatta daha uzun süre yapıcam o yüzden sıvı soğutucu nun yetersiz olucağını düşündüm.
madem öyle attığım linkteki soğutucuyu al rank olarak noctuaya aşırı yakın önce dene beğenirseniz ki sanmıyorum bunun yerine 20k noctuaya vermek yerine kasanıza hava akışı uprade etmek çok daha mantıklı olur

Top Bottom