FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
A320 Anakart koymuşsun hocam birde sorguluyor musun?neresi kötü kardşm
A320 Anakart koymuşsun hocam birde sorguluyor musun?neresi kötü kardşm
yani kalkıp 4400 mhz ram toplayamazdım ama dediğin gibi güçlü bir ryzen rtx ekran kartı ve renderin için ssdEline sağlık kral ama depolama ve anakart tercihi kötü gibi sanki
tamamHer şey.
İşlemci hariç çöp. Knk.neresi kötü kardşm
80 TL olan HDD'den hayır gelir mi sence?A320 Anakart koymuşsun hocam birde sorguluyor musun?
Bilmediğim bir şey varmı bilmiyorum k.b ama neresi kötü bunun ?A320 Anakart koymuşsun hocam birde sorguluyor musun?
Sakın almayınEline sağlık kral ama depolama ve anakart tercihi kötü gibi sanki
daha geçen bu forumda arkadaşa önerilmişti80 TL olan HDD'den hayır gelir mi sence?
B serisi anakart koymak varken neden A320?Bilmediğim bir şey varmı bilmiyorum k.b ama neresi kötü bunun ?
sen bide gerçekten bu işlerin profesyoneli olan bir insana sor nasıl olsa elinde 1000 tl daha bütçe var isterrsen değiştireyim kralEline sağlık kral ama depolama ve anakart tercihi kötü gibi sanki
frisb benim bir agam kullanıyor ve memnun hdd forumda bir arkadaşa önerildi ssd 2. el değil neresi kronik olabilir hadi herşeyi geçtim arkadaşın elinde hala 1000 tl bütçe var isterse değiştireyim yada değiştirinB serisi anakart koymak varken neden A320?
80 TL'ye HDD koymuşsun
SSD kronik sorunlu diye biliyorum
Frisby PSU'lar kötü diye biliyorum
Benim sistem toplama konusunda bilgim var ama parçalar arasındaki uyumu anlamıyorum. O yüzden fikir almak istemiştim. Mesela ekran kartı ile monitör bağıntısı ya da anakart ram bağıntısı vb.. Sıvı soğutmam olursa tabi ekstra güzel olabilir.sen bide gerçekten bu işlerin profesyoneli olan bir insana sor nasıl olsa elinde 1000 TL daha bütçe var isterrsen değiştireyim kral
Benim sistem toplama konusunda bilgim var ama parçalar arasındaki uyumu anlamıyorum. O yüzden fikir almak istemiştim. Mesela ekran kartı ile monitör bağıntısı ya da anakart ram bağıntısı vb.. Sıvı soğutmam olursa tabi ekstra güzel olabilir.