işlemcinin modelini öğrenebilir miyimArctic Liquid Freezer II 240 veya 280 bandında önerdiğiniz sıvı soğutma var mı? Yoksa bunlardan birini mi almalıyım? Kasa yer sıkıntısı yok
280 modelini alabilirsin iyi soğutucuArctic Liquid Freezer II 240 veya 280 bandında önerdiğiniz sıvı soğutma var mı? Yoksa bunlardan birini mi almalıyım? Kasa yer sıkıntısı yok
yüksek bir işlemci almadığın sürece kule her zaman daha iyi bir seçimdir dostum sıvı soğutmanın bu pompa olayı bozulması ne bileyim … 5 5600x ve fan olarak amd wraith prsim kullanıyorum max 75 derece civarını gördüm ama 60 70 arası geziyor yükte kule tipi almak istersen alttaki fanlara yok istemem dersen artic 280 modelini alabilirsinr5 5600. 80 derecelere cikiyo stok ile. hava vs demeyin geleceğe yönelik almak istiyorum am5 soket vs
Hocam 80 derece normal değil haberin olsunr5 5600. 80 derecelere cikiyo stok ile. hava vs demeyin geleceğe yönelik almak istiyorum am5 soket vs
Hazır indirimde SE-224-XT'den ucuzken bunu alabilirsin sıvı soğutucuya gerek yok o işlemci için
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
hay yaşa yaarkadaşlar sıvı soğutma olması şart kule tipi soğutucu önermeyin demiş siz hala inadına kule tipi öneriyorsunuz am5 soket için geleceğe dönük olması için sıvı soğutma istemiş diyede belirtmiş zaten arkadaşın sorusuna gelicek olursak 280 i alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi: