Neler Yeni

Ryzen Master 5 Dakikalık Test Max 71 Derece İyi Mi?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa sirkülasyonu ve ortam önemli.
Kasanın arkası duvara bakıyor aralarında 10 cm var yok. Ortam ortalama sıcaklıkta ama genel olarak biraz soğuk ortalamanın çok değil ama ve kasa mesh

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
yusuf ecer
Ben hala milletin stok sogutucu ile 95 lerde gezen işlemcisinin bende boşta 37 derecelerde gezmesine akıl erdirmiş değilim ya
silicon lottery sana vurmuş hocam, overclock performansı ve ısı dereceleri mükemmel bir silikona denk gelmişsin

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,790
İsim
Hacı
Güzel değer.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
silicon lottery sana vurmuş hocam, overclock performansı ve ısı dereceleri mükemmel bir silikona denk gelmişsin
Mutlu oldum bak HDOAHDOADH. Ama şunuda merak ediyorum koskoca AMD neden her silikonu ısı dereceleri iyi olarak seçmiyor başkalarınada çok kötü silikonlu bir işlemci gelse haksızlık olmuyormu mantık olarak pek anlamadım silikon olayını

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
yusuf ecer
Mutlu oldum bak HDOAHDOADH. Ama şunuda merak ediyorum koskoca AMD neden her silikonu ısı dereceleri iyi olarak seçmiyor başkalarınada çok kötü silikonlu bir işlemci gelse haksızlık olmuyormu mantık olarak pek anlamadım silikon olayını
Çok basit şekilde anlatayım, bu işlemciler üretilirken kullanılan silikon her işlemcide aynı olmuyor ara ara iyi silikona denk geliyor o da size vurmuş. Bu silikonlar da bronze-silver-gold-plat sample diye ayrılıyor. Örneğin bronze sample 1.2de 4.8 göremiyorsa plat 1.1de 4.9 görüyor. Stok ısı değerleri de aynı şekilde farklı oluyor. Değerler tamamen random söylenmiştir bu arada örnek için.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Çok basit şekilde anlatayım, bu işlemciler üretilirken kullanılan silikon her işlemcide aynı olmuyor ara ara iyi silikona denk geliyor o da size vurmuş. Bu silikonlar da bronze-silver-gold-plat sample diye ayrılıyor. Örneğin bronze sample 1.2de 4.8 göremiyorsa plat 1.1de 4.9 görüyor. Stok ısı değerleri de aynı şekilde farklı oluyor. Değerler tamamen random söylenmiştir bu arada örnek için.
Hocam teşekkürler anlatım için. Bir sorum olacak ben bu işlemciyi yeni bir fan almadan stok ile kullansam sorun olmaz dimi artık fan almama gerek kalmaması çok iyi olur OC felan yapmam zaten

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
yusuf ecer
Hocam teşekkürler anlatım için. Bir sorum olacak ben bu işlemciyi yeni bir fan almadan stok ile kullansam sorun olmaz dimi artık fan almama gerek kalmaması çok iyi olur OC felan yapmam zaten
Gerek yok değerlerin çok iyi, aynı işlemciyi kullanan bir arkadaşım 2hafta önce valorantta 95-105dereceleri görüyordu soğutma almak durumunda kaldı öyle söyleyim. 70derece sıvı soğutmada bile kabul edilebilir, güzel bir değer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Onur Altunay
hiç gerek yok hocam

Top Bottom