- Bütçe
- 5000
r5 5600 almayı düşünüyorum ve işlemcinin performansını arttırmak için oc yapmak istiyorum soğutucudan yana sorunum yok ama hangi anakart bana daha iyi performans verir bilmiyorum önerirseniz sevinirim bütçe 4 5 bin lira
r5 5600 almayı düşünüyorum ve işlemcinin performansını arttırmak için oc yapmak istiyorum soğutucudan yana sorunum yok ama hangi anakart bana daha iyi performans verir bilmiyorum önerirseniz sevinirim bütçe 4 5 bin lira
Şu an anakartım yok almayı düşünüyorum yani pc topluyorumşuan ki anakart nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart banayeni'de! Åimdi MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatı ve özelliklerini incelemeye baÅla.www.banayeni.com
Alttaki kart isteklerinizi fazlasıyla karşılayacaktır fiyatı düşünüldüğünde rakipsizdir 5950x gibi bir modele dahi rahatlıkla güç verebilir.r5 5600 almayı düşünüyorum ve işlemcinin performansını arttırmak için oc yapmak istiyorum soğutucudan yana sorunum yok ama hangi anakart bana daha iyi performans verir bilmiyorum önerirseniz sevinirim bütçe 4 5 bin lira