Bütçe?ryzen5 5500 için en f/p kalıcı uzun ömürlü anakart önerir misiniz ?
en uygun alınabilecek en güzel anakart ama gelecek içinde uzun ömür olması lazımBütçe?
soğutması var mı bunun birde şeyMSI B450M Pro-M2 Max AM4 DDR4 3466/OC DVI VGA HDMI M.2 USB3.2 mATX Ana Kart https://www.amazon.com.tr/dp/B07W838JXD/ref=cm_sw_r_cp_api_i_FQDNVQ93BD7RP5QNQ0MG
Hiç düşünme yapıştır geç aynı anakrtı kullanıyordum şuan ikinci elde 450 yazmıştım ama bu fiyata sıfırı var
Bunu al geç. Zaten işlemcide PCI 4 yok B550 almasan da olur.en uygun alınabilecek en güzel anakart ama gelecek içinde uzun ömür olması lazım
gelecek açısından tekrar işlemci değiştirmem gerekirse anakartı da değiştirttir mi ?Bunu al geç. Zaten işlemcide PCI 4 yok B550 almasan da olur.
Seneye AM5 soket falan çıkar zaten 3-4 yıl sonra işlemci değiştireyim desen en iyi anakartı da alsan değiştirmen gerekecek.gelecek açısından tekrar işlemci değiştirmem gerekirse anakartı da değiştirttir mi ?
Birde Gigabayt b450m sh2 den daha mı iyi
Gigabayt tarafından b450m sh2 çok öneriyorlar ama soğutucu falan filan çok etki eder mi kasa havalanması dar birazSeneye AM5 soket falan çıkar zaten 3-4 yıl sonra işlemci değiştireyim desen en iyi anakartı da alsan değiştirmen gerekecek.
İlerde R7 5700X falan takayım dersen takarsın ama.
Eskiden çok ucuzdu o anakart, şuan gereksiz pahalı dediğim gibi.Gigabayt tarafından b450m sh2 çok öneriyorlar ama soğutucu falan filan çok etki eder mi kasa havalanması dar biraz
Kötü bir öneri.MSI B450M Pro-M2 Max AM4 DDR4 3466/OC DVI VGA HDMI M.2 USB3.2 mATX Ana Kart https://www.amazon.com.tr/dp/B07W838JXD/ref=cm_sw_r_cp_api_i_FQDNVQ93BD7RP5QNQ0MG
Hiç düşünme yapıştır geç aynı anakrtı kullanıyordum şuan ikinci elde 450 yazmıştım ama bu fiyata sıfırı var
katılıyorum!Bunu al geç. Zaten işlemcide PCI 4 yok B550 almasan da olur.
Eder b450m s2h daha iyi bir model. Mosfet soğutmaları var. Ama arkadaşın dediği gibi şuanda gereksiz pahalı. Biraz daha koyulursa indirimdeyken şu alınabilir.Gigabayt tarafından b450m sh2 çok öneriyorlar ama soğutucu falan filan çok etki eder mi kasa havalanması dar biraz