Bahsettiğiniz ürün kaliteli olduğu belli , kendini kanıtlamış bir marka, ama biraz bütçemi aşıyor birde benim elime küçük gelir o. Küçük fareleri kullanınca elim ağrıyor şuanda kullandığım faredede parmak destekleri yok ve oyun oynamak işkenceye dönüşüyor.Logitech G102
G102 sorunlu bir model diye biliyorum vaad edilen sensör yoktu içindeAttığın mouse iyi değil ve çirkin bence.
Logitech G102 bu bütçedeki en iyi tercih, parmak desteği olmadığına bakmayın zamanla alışıyorsunuz.
usta 10 ay geçmiş hala almadınmıBana parmak destekli bir şey lazım tavsiyeniz varmı elim büyük fare kullanmak çok büyük işkence
eskiden forum bunu bilmiyordu. banada önermişlerdi sonra sensör olayı çıktı.G102 sorunlu bir model diye biliyorum vaad edilen sensör yoktu içinde
Hala alamadım klavye ve mouse arayışı içindeyim konuyu açtığımda mouse tamamen bozulmuştu babam 20tl lik fare almıştı onla idare ediyorum halausta 10 ay geçmiş hala almadınmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
eskiden forum bunu bilmiyordu. banada önermişlerdi sonra sensör olayı çıktı.
bütçe tam olarak nedir hocamHala alamadım klavye ve mouse arayışı içindeyim konuyu açtığımda mouse tamamen bozulmuştu babam 20tl lik fare almıştı onla idare ediyorum hala
eliniz kaç cm hocam150 TL 250'a kadar çıkabilirim biraz, ama elim büyük parmak destekli bir şey arıyorum parmak destek olmadasa elim masaya sürtmesin yeter
bilekten orta parmağın sonuna kadarNasıl ölçeceğim bilekten orta parmağa kadar olan yer mi