Dostum 73-76 derecenin hiçbir zararı olmaz.Bu boştaki hali İşlemci marka modeli görmeniz için yükledim oyunda 73 76 dereceye ulaşıyor CPU
Benim laptop 90 oluyor şükret benceBu boştaki hali İşlemci marka modeli görmeniz için yükledim oyunda 73 76 dereceye ulaşıyor CPU
Daha alalı 6 ay olmadı.Leptoplar 2 yıldan sonra çok ısınıyor.Bakım yaptırmalısın bence
Tozlarını her zaman temizlerim şuanki fanlar'da emekli olma zamanı gelmiştir heralde.Işıksız fiyat performans fan tavsiyesi olan varmı80 dereceye kadar çıkmasında bir sorun yok. Daha iyi soğutmak için yeni bir fan alabilirsin veya işlemci soğutucu tozlandıysa temizleyebilirsin.
Bu soğutucu fiyatına göre gayet performanslıdır. Işıklı olması o kadar sorun yaratır mı ?Tozlarını her zaman temizlerim şuanki fanlar'da emekli olma zamanı gelmiştir heralde.Işıksız fiyat performans fan tavsiyesi olan varmı
Daha önce kule tipi hiç kullanmadım nasıl montalanır uyumlu mu? nerden anlarım.Bu soğutucu fiyatına göre gayet performanslıdır. Işıklı olması o kadar sorun yaratır mı ?
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com