Neler Yeni

Öneri ̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
BF3 oynamak istiyorum ama pc kaldırmıyor
BF2 sunucuları ne durumda bilen varmı hala aktif oyuncu varmı veya alternatif oyun tavsiyeniz varmı
BF Bad Company 2 vardı ama Aktifliği Nasıl bilmiyorum.
Eğer p2w sıkıntı olmaz derseniz elinizde pek bir seçenek yok , eski sistemimde mecburiyetten zula oynuyordum ben de

ßeta

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BF Bad Company 2 vardı ama Aktifliği Nasıl bilmiyorum.
Eğer p2w sıkıntı olmaz derseniz elinizde pek bir seçenek yok , eski sistemimde mecburiyetten zula oynuyordum ben de
Zulayıda denedim 7.1 kulaklığım var ayak sesleri nerden geliyor anlaşılmıyor oyunda sıkıntı var. Benden küçüklerinde küfürlü konuşmaları deli ediyor ama Bad Company'ye bakacağım teşekkürler bu arada farkı ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne tarz oyunları seviyorsunuz?
Online FPS genelde, ama Pc çok kötü olduğu için çok seçeneğim yok CS:GO 23 fps +5 saniyelik donmalar oluyordu bıraktım

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Zulayıda denedim 7.1 kulaklığım var ayak sesleri nerden geliyor anlaşılmıyor oyunda sıkıntı var. Benden küçüklerinde küfürlü konuşmaları deli ediyor ama Bad Company'ye bakacağım teşekkürler bu arada farkı ne
Hocam Oyunu Çok Eskiden Oynuyordum. Açıkçası Oyun Aklımda bile kalmamış
Tek Aklımda kalan Mw2 İle Aynı dönemde çıkması , o kadar
7.1 Konusu Oyun Ayarlarından Ayarlanabiliyor olması lazım.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Online FPS genelde, ama Pc çok kötü olduğu için çok seçeneğim yok CS:GO 23 fps +5 saniyelik donmalar oluyordu bıraktım
Cok bir secenek yok gibi gozukuyor. Yeni cikan sabotaj oyununa bakabilirsin

Top Bottom