akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
:/ sesimizi kim ne yapsın?İFŞA olmayak sonra
:/ sesimizi kim ne yapsın?İFŞA olmayak sonra
Hmmm bende oynuyorum ama koydeyimEvet ama mcpe.
İnternet mi yavaş?Hmmm bende oynuyorum ama koydeyim
Sen Minecraft Pocket Edition'dan mi bahsediyorsun?İnternet mi yavaş?
EvetSen Minecraft Pocket Edition'dan mi bahsediyorsun?
He o bende var ama Toprak Abi'den indirdim
Craftrise'de oynadığım biri ile gerçek hayatta denk gelsem yüzüne bakamam herhalde. Çok sıkıntılı ortam, aşırı küfür var.Ben oynuyorum her türlü Craftrise, Sonoyuncu, Survival vs. oynarım ama şu an internetim sıkıntılı.
Benim chat ile işim yok oyunuma bakarım zaten düzgün istediğim mini game olan bir server olsa orda oynardım.Craftrise'de oynadığım biri ile gerçek hayatta denk gelsem yüzüne bakamam herhalde. Çok sıkıntılı ortam, aşırı küfür var.
Araya küfür girince ister istemez göz kayıyor. Bir de şahsıma edilirse deliriyorum, küfür etmemek için evde deliyorum.Benim chat ile işim yok oyunuma bakarım zaten düzgün istediğim mini game olan bir server olsa orda oynardım.
Chat'i kapatabilirsiniz.Araya küfür girince ister istemez göz kayıyor. Bir de şahsıma edilirse deliriyorum, küfür etmemek için evde deliyorum.
Ben o ortamdan gelen bir kişiyim ve her küfür eden kişi mutelettiriyorum artık.Craftrise'de oynadığım biri ile gerçek hayatta denk gelsem yüzüne bakamam herhalde. Çok sıkıntılı ortam, aşırı küfür var.
Benimde şahsıma çok ediliyor ama bi ben galiba küfürü takmıyorum genelde 8-12 yaş arası kişiler oluyor. Bende önceden bana küfür eden kişiye ''Reverse'' diyordum ve susuyordum. Şimdi aklıma gelince anlamsızca bi değişik oluyorum.Araya küfür girince ister istemez göz kayıyor. Bir de şahsıma edilirse deliriyorum, küfür etmemek için evde deliyorum.