Neler Yeni

̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

ust4

80+ Bronze
Hocam sunucu nasıl açılıyor rehberlik edebilecek birisi varmı?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben oynuyorum her türlü Craftrise, Sonoyuncu, Survival vs. oynarım ama şu an internetim sıkıntılı.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Ben oynuyorum her türlü Craftrise, Sonoyuncu, Survival vs. oynarım ama şu an internetim sıkıntılı.
Craftrise'de oynadığım biri ile gerçek hayatta denk gelsem yüzüne bakamam herhalde. Çok sıkıntılı ortam, aşırı küfür var.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Craftrise'de oynadığım biri ile gerçek hayatta denk gelsem yüzüne bakamam herhalde. Çok sıkıntılı ortam, aşırı küfür var.
Benim chat ile işim yok oyunuma bakarım zaten düzgün istediğim mini game olan bir server olsa orda oynardım.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Benim chat ile işim yok oyunuma bakarım zaten düzgün istediğim mini game olan bir server olsa orda oynardım.
Araya küfür girince ister istemez göz kayıyor. Bir de şahsıma edilirse deliriyorum, küfür etmemek için evde deliyorum.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Mustifa

80+ Bronze
Ben o ortamdan gelen bir kişiyim ve her küfür eden kişi mutelettiriyorum artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araya küfür girince ister istemez göz kayıyor. Bir de şahsıma edilirse deliriyorum, küfür etmemek için evde deliyorum.
Benimde şahsıma çok ediliyor ama bi ben galiba küfürü takmıyorum genelde 8-12 yaş arası kişiler oluyor. Bende önceden bana küfür eden kişiye ''Reverse'' diyordum ve susuyordum. Şimdi aklıma gelince anlamsızca bi değişik oluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,490
Üyeler
161,064
Son üye
kağan123
Top Bottom