Neler Yeni

S**nerji bilgisayar güvenilir mi?

osmanenes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Osman enes şaşmaz
S*nerci bilgisayardan ekran kartı satin alacağım fakat bir tanıdığım yapmamamı söyledi ve bazı youtube videoları attı. Video özeti adam ekran kartı alıyor ama bozuk çikiyor değiştiremiyorlar çünkü ellerinde daha fazla o gpu dan kalmamış. Adama 1 tana daha kötü gpu ile ya da üstüne biraz para koyup başka bir gpu ile değiştirmesini istiyorlar ve bunu yaparken yasalara uymuyorlar. Yasalar göre böyle bir durumda ürünün aynısı bir şekilde değiştirilmeli yada misli misli ödenmeli diyor. Bunlar elektronik cihaz bozuk çıkabilir normal bir durum. Sizce burda alırsam bir şey olur mu belkide adam denk gelmiştir bilemiyorum. Sin*rji bilgisayarda 18.000 tl olan kart normalde 23.000 tl arasinda oynuyor.(sitede yeniyim sine** kelimsini yazdığım her şey spam hatası veriyor umarim yasak bir kelime değildir)

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,300
İsim
Emre siyah
en sonunda kartın bir üst modelini kendi ceplerinden veriyorlar 7900gre alan adama 7900xt veriliyor.
Güvenilir. Yıllardır olan bir firma zaten böyle durumlarda kendini rezil etmemek için çabalar.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,149
İsim
Emir
Ekran karti 0 olarak satiyorlar fakat satis destekleri kotu.Ekran ksrti ne alacaksniz

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
S*nerci bilgisayardan ekran kartı satin alacağım fakat bir tanıdığım yapmamamı söyledi ve bazı youtube videoları attı. Video özeti adam ekran kartı alıyor ama bozuk çikiyor değiştiremiyorlar çünkü ellerinde daha fazla o gpu dan kalmamış. Adama 1 tana daha kötü gpu ile ya da üstüne biraz para koyup başka bir gpu ile değiştirmesini istiyorlar ve bunu yaparken yasalara uymuyorlar. Yasalar göre böyle bir durumda ürünün aynısı bir şekilde değiştirilmeli yada misli misli ödenmeli diyor. Bunlar elektronik cihaz bozuk çıkabilir normal bir durum. Sizce burda alırsam bir şey olur mu belkide adam denk gelmiştir bilemiyorum. Sin*rji bilgisayarda 18.000 tl olan kart normalde 23.000 tl arasinda oynuyor.(sitede yeniyim sine** kelimsini yazdığım her şey spam hatası veriyor umarim yasak bir kelime değildir)
Hocam güvenilir fakat kullanıcı yorumları genel olarak olumsuz sorun yaşayan kadar yaşamayan da var. Bu arada Sınerji, ıncehesap, gamingen vs hepsinde illa sorun oluyor ve sorun yaşama ihtimaliniz var.

Nezha

80+ Bronze
Ben itopyadan sipariş ettim 5 gün sonra anakart yok başka verecez dediler alt model söylediler üstüne para vereyim üst verin dedim yok dediler mecbur tamam dedim 3 gün sonra bir daha aradılar ama 10sn çaldı kapandı yetişemedim. Bu sefer de başka bir şey stoktan kalktı herhalde. 10 gün oldu sipariş edeli haber yok.

Kısacası ben hiç birini hazır sistem konusunda önermiyorum. Tek tek alın düzgün taksitlendirmeyle alın daha cazip gelecektir ve kafanız gözünüz rahat eder. Satış sonrası destekte en iyisi itopyaydı artık o da bitti benim için.

osmanenes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Osman enes şaşmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri