S2 Son Silah :(

-Cenker

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,323
Şu oyunda ne zamanlarımız geçti keşke geri açılsa oyun hile uğruna heba oldu.Baya da oyuncu kitlesi vardı.Neden kapandı anlam veremedim o zamanda şimdi de . Oyunu oynayan dostlarım fikirlerini beyan edebilirler mi teşekkürler iyi forumlar :)

Şu oyunda ne zamanlarımız geçti keşke geri açılsa oyun hile uğruna heba oldu.Baya da oyuncu kitlesi vardı.Neden kapandı anlam veremedim o zamanda şimdi de . Oyunu oynayan dostlarım fikirlerini beyan edebilirler mi teşekkürler iyi forumlar :)
Zamanında efsaneydi

Güzel oyundu ufakken oynardık sonra ne oldu tam hatırlamıyorum ama oyuncu kitlesi azaldı bizde o ara bıraktık hile olabilir dediğin gibi.

Keşke kapanmasaydı be :(
Zombi Rock vardı o da çok güzeldi
Boş boşa gitti güzelim oyunlar.

Zamanında efsaneydi
gerçekten de öyle keşke sonu da öyle olsaydı ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke kapanmasaydı be :(
Zombi Rock vardı o da çok güzeldi
Boş boşa gitti güzelim oyunlar.
gerçekten de öyle hocam şimdi zula falan hikaye ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel oyundu ufakken oynardık sonra ne oldu tam hatırlamıyorum ama oyuncu kitlesi azaldı bizde o ara bıraktık hile olabilir dediğin gibi.
herkes farklı bir şey söylüyor ama genel olarak hileden dolayı diyorlar hocam

Oyunu bir türk kardeşimiz aynı ses dosyalarını kullanarak ve birçok şeyi kopyalarak tekrar oyun piyasasına sürmeye çalışmış yasal mı bilmiyorum S2 WAR TWO adında ama kitle az kişiye ulaşınca beklenti yüksek beklenince ve beklentiyi veremeyince kardeşimiz oyunun çalışmalarına ara vermiş bilmiyorum keşke tekrar dönebilse...

Aah çok oynardık ya. Bir de zombie rock vardı efsaneydi oyunlar ya. Keşke o zamanlara geri dönüp ağız tadıyla oynayabilsek. Şimdi hiçbir şey eskisi gibi değil 😢 Asla ölmeyecek oyunlar serisinde bugün de bunu anıyoruz :/

Aah çok oynardık ya. Bir de zombie rock vardı efsaneydi oyunlar ya. Keşke o zamanlara geri dönüp ağız tadıyla oynayabilsek. Şimdi hiçbir şey eskisi gibi değil 😢 Asla ölmeyecek oyunlar serisinde bugün de bunu anıyoruz :/
Yakalım kardeşim seni mi kıracağız :(

Aga be
S2 son silah
Wolfteam
Bu iki oyun eskiden çok güzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,308
Üyeler
187,658
Son üye