Neler Yeni

S20 den iphone se ye geçme

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Seymen Arda Eser
kardeşim bir se 2 kullanıcısı olarak gayet memnunum sadece yanında powerbank taşımalısın çok kullanıyorsan telefonu onun dışında kamerası gayet iyi tüm oyunlarda yeterli performansa sahip ve çok kibar bir cihaz

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Ömer Murat KARACA
Ya mesala s10 plus yd bile bu s20 den daha iyi ya performans ve pilde 990 kadar rezalet bisey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki deisim kampanyasiyla redmiye geçsem nasil olur sizce benim cihazi 10k dan sayiyorlar ustunr 2 3 bisey verip
Redmi, Samsung'un M serisi gibi, en giriş seviye modeller. Özellikle arayüz yazılımı olarak çok üzer ama şarj konusunda 1 günü rahat çıkarır çoğu redmi cihaz. Yurtdışı düz Xiaomi Mi serisi güzel bir cihaz alınabilir.

hilas0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Salih
Elinizdekini satıp Snapdragon işlemcili + Adaptif Ekran Yenileme oranına sahip bir cihaza geçerseniz sizin sorununuzu çözer. Bendeki S20 FE hep 120HZ, adaptif olsa ekran sabitken HZ düşürüyor veya 60FPS video izlerken 60HZ'e çekiyor ekranı. Bu sayede şarj uzun giderdi. Samsung'un Kablo ile 25W, kablosuz 7.5W hızlı şarj destekli powerbank'ını alarak şarj sıkıntımı çözdüm. Günde 2 kez takıyorum. 1 saatte fullüyor.
sd değil hocam exynos

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Hiç gerek yok hocam.

ramazanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ramazan
Redmi, Samsung'un M serisi gibi, en giriş seviye modeller. Özellikle arayüz yazılımı olarak çok üzer ama şarj konusunda 1 günü rahat çıkarır çoğu redmi cihaz. Yurtdışı düz Xiaomi Mi serisi güzel bir cihaz alınabilir.
Poco nasil sence x4gt vardi deisim kampanyasiyla 2k ya geliyordu 0

kardeşim bir se 2 kullanıcısı olarak gayet memnunum sadece yanında powerbank taşımalısın çok kullanıyorsan telefonu onun dışında kamerası gayet iyi tüm oyunlarda yeterli performansa sahip ve çok kibar bir cihaz
Iphonenin geneli o ya :))

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Ömer Murat KARACA
sd değil hocam exynos
S20 FE'den bahsediyorsanız Snapdragon 865 var.

Poco nasil sence x4gt vardi deisim kampanyasiyla 2k ya geliyordu 0

Iphonenin geneli o ya :))
Poco'ları bilmiyorum. Samsung Shop'ta takas desteği de veriyor çoğu cihaza, bi bak istersen modellere. İyi rakamlardan alıyorlar kağıt üzerinde.

hilas0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Salih
S20 FE'den bahsediyorsanız Snapdragon 865 var.

Poco'ları bilmiyorum. Samsung Shop'ta takas desteği de veriyor çoğu cihaza, bi bak istersen modellere. İyi rakamlardan alıyorlar kağıt üzerinde.
fe den değil s20 den bahsediyorum

şahin doğan

80+ Platinum
Tamamdir ya kararsiz kaldim da nedense ben en iyisi samsungdan devam s21 veya s22 icin para biriktireyim bari :(
S20'den ne S21'e, ne de S22'ye geçilir. S23 altı cihaza geçilmez.

HyperYek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Samed
7 yıl ip7 kullandım 4 ay öncesine kadar s23 e geçiş yaptım. Şuan mis gibi tertemiz s23 ayrı bir dünya

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Ömer Murat KARACA
fe den değil s20 den bahsediyorum
Bende olmadığını bildiğim için Snapdragon işlemcili + Adaptif HZ olan bir cihaza geçmesini tavsiye ettim zaten hocam. Tekrar okuyun isterseniz😊

ramazanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ramazan
Bende olmadığını bildiğim için Snapdragon işlemcili + Adaptif HZ olan bir cihaza geçmesini tavsiye ettim zaten hocam. Tekrar okuyun isterseniz😊
Hocam sd ayri bisey yaa tek iyi exynoz modeli bence j7 ve one7 de idi ondaki exynoslar ne isi nirdi ne donardi suan ipad mini 5 imide katarsam belki bi ihtimal s23 alabilirim

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Ömer Murat KARACA
Hocam sd ayri bisey yaa tek iyi exynoz modeli bence j7 ve one7 de idi ondaki exynoslar ne isi nirdi ne donardi suan ipad mini 5 imide katarsam belki bi ihtimal s23 alabilirim
Harbiden öyleydi, toplam 4 sene J6 ve J7 Prime kullandım zamanında. Hiç sorun çıkarmadılar. Bu yeniler bi tuhaf.

Top Bottom