Neler Yeni

S20 FE Alınır mı veya bunun yerine ne alınır?

Trabzonli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kadir bayraktar
Telefon bakıyorum bütçe en fazla 10-11k bu fiyata 2.el s20 fe var ama batarya süresi kısa deniliyor. 10-11k bütçede 2. el veya sıfır ne alınır ? Oyun oynamayacağım. Aklımda olan seçenekler M51 - S20 -A34
Ben o telefonu 1 buçuk yıldır kullanıyorum bana her konuda yetiyor .Bu bütçede bana göre en ideali bu yine olsa yine alırdım tabi ben 11 k ya almıştım şimdi 20 civarı

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Yavuz
Honor 70 vereyim.

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Samet Yeniköy
Ben o telefonu 1 buçuk yıldır kullanıyorum bana her konuda yetiyor .Bu bütçede bana göre en ideali bu yine olsa yine alırdım tabi ben 11 k ya almıştım şimdi 20 civarı
2.Eli 9-11k arası hocam bu fiyata değermi diyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Honor 70 vereyim.
Özellikleri iyi gibi hocam biraz düşüneyim karar verirsem size yazarım.

brsokcu

80+ Bronze
Hocam s20 fe alma sakın alma. S21 fe snapdragon versiyon al. S20 fe kullanıyorum ***** adamlar telefona proximity sensör koymamış. Sürekli ekrana dokunma hatası alıyorum. Cebimde felan çalışıyor elimde ve karanlık ortamda çalışmıyor. Lanet bir telefon s20fe

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Telefon bakıyorum bütçe en fazla 10-11k bu fiyata 2.el s20 fe var ama batarya süresi kısa deniliyor. 10-11k bütçede 2. el veya sıfır ne alınır ? Oyun oynamayacağım. Aklımda olan seçenekler M51 - S20 -A34
arkadaşım kullanıyor çok memnun 1.5 sene önce almıştı halen gayet memnun

DGOSZORT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
dogus ex
s21 su gibi gidiyor pili s20 düşünrmiyorum haberin olsun

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Samet Yeniköy
s21 su gibi gidiyor pili s20 düşünrmiyorum haberin olsun
Benimde tek korkum o çünkü bataryası 4 yıllık olan bi telefonun şarjı nasıl gider bir günü çıkarırmı.

arkadaşım kullanıyor çok memnun 1.5 sene önce almıştı halen gayet memnun
Performans kamera vs olarak çok iyi ama bataryası eski olduğu için 1 günü çıkarırmı sizce veya arkadışınız 1 günü çıkartabiliyormu.

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Benimde tek korkum o çünkü bataryası 4 yıllık olan bi telefonun şarjı nasıl gider bir günü çıkarırmı.

Performans kamera vs olarak çok iyi ama bataryası eski olduğu için 1 günü çıkarırmı sizce veya arkadışınız 1 günü çıkartabiliyormu.
rahat çıkarıyor ama 7/24 telefonada bakmıyor

Trabzonli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kadir bayraktar
Hocam s20 fe alma sakın alma. S21 fe snapdragon versiyon al. S20 fe kullanıyorum ***** adamlar telefona proximity sensör koymamış. Sürekli ekrana dokunma hatası alıyorum. Cebimde felan çalışıyor elimde ve karanlık ortamda çalışmıyor. Lanet bir telefon s20fe
Güzel sallıyorsun. Telefonun yanlışlıkla dokunma kontrol seçeneği var ve onu açtığın zaman hiç bir sorun olmuyor 2 yıla yakın kullanıyorum bir kasmasını dahi görmedim. Ve s20 fe 855 snapdragon işlemcili versiyonu .güzel sallıyorsun gerçekten

brsokcu

80+ Bronze
Güzel sallıyorsun. Telefonun yanlışlıkla dokunma kontrol seçeneği var ve onu açtığın zaman hiç bir sorun olmuyor 2 yıla yakın kullanıyorum bir kasmasını dahi görmedim. Ve s20 fe 855 snapdragon işlemcili versiyonu .güzel sallıyorsun gerçekten
Güzel kardeşim tam tersi onu açınca sorun oluyor. Yanlışlıkla dokunma engelini kapatırsanız hiç sorun yok. Ama bu seferde telefon cebimde parmak izi basa basa şifre deneye deneye kilitleniyor. Yahu neden yalan söyleyim. Kullanıyorum uzun süredir al bu da deneyimin hatta ilk aldığım s20fe yi iade ettim onda sorun var diye. İkincisini aldım. Nedeni de s20 fe de virtualized proximity sensor mevcut. Meali yakınlık sensörü bulundurmak yerine yazılımla desteklenmiş ön kameranızı kullanıyor. Gündüzleri bir problem olmuyor ama gece karanlığında telefonu açarsanız kamera halen cebinizde gibi algılayıp dokunmatik sorunları yaşatabiliyor. Ben bu telefonu aldığımda s21 fe snapdragon versiyonu yoktu. Ondan dolayı snapdragon s20fe aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,214
Üyeler
166,899
Son üye
burakpirin09
Top Bottom