yigitreal
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
12ye yükseltmelisinArkadaşlar başlıkta belirttim, yakın zamanda tavsiyeler sonucu s20 fe sd 6/128 olan modeli aldım, telefon bana android 11 geldi sizce 12 ye yükseltmeli miyim ?
12ye yükseltmelisinArkadaşlar başlıkta belirttim, yakın zamanda tavsiyeler sonucu s20 fe sd 6/128 olan modeli aldım, telefon bana android 11 geldi sizce 12 ye yükseltmeli miyim ?
hata vs yoktu sadece twitterda gereksiz bir takılma vardı ve instada arada bir dokunmayı algılamıyordu onun dışında bir farkı yoktu, pil performansı daha iyi denilebilir 12 de.@şahin doğan hocam sanırım sen 12 yükseltip geri 11e indirmiştin , sence ben 12 ye yükseltmeli miyim ?, hatalar varsa sence ne zamana düzelir
peki sizce tahmini bunalr ne zamana düzelir ? ayrıca siz ne zaman yükselteceksiniz (android 12 ye) ?hata vs yoktu sadece twitterda gereksiz bir takılma vardı ve instada arada bir dokunmayı algılamıyordu onun dışında bir farkı yoktu, pil performansı daha iyi denilebilir 12 de.
ne zaman düzelir bilmiyorum düzeldiği zaman yükseltirim.peki sizce tahmini bunalr ne zamana düzelir ? ayrıca siz ne zaman yükselteceksiniz (android 12 ye) ?
hocam kusura bakmayın ama siz güncellediğinizde beni de etiketleme şansınız varmıne zaman düzelir bilmiyorum düzeldiği zaman yükseltirim.