Neler Yeni

S24 fe den 23 ultraya geçilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
evet öyle ama tarihi eser kadar değil telefonu değiştircem kesin ama s24fe çok dorplanıyor stabil değil işlemci diye okudum öyle sorun yoksa alıyorum direkt s24fe
ben daha çok xiaomi tarafındayım akıcı çalışma konusunda ama siz bilirsiniz tabi hocam

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Gökhan
bende m34 vardı poco x5prodan geçmiştim sinir krizleri eşliğinde mi14 t'ye geçtim m serisi a serisi falan kolay kolay alınmamalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

özellik teknoloji ve performans olarak tarih öncesi telefon hocam yapmayın... antutu puanları bile korkunç
x5prodan m34e neden geçtiniz hocam ikisi de 2023 yılında çıkmış telefonlar

Ekran gövde oranı bence s serisine göre kötü alt kısımda bulunan ekran sınırı gerçekten zayıf .
fe serisindeki şuana kadarki en iyi ekran gövde oranı bunda ve göz ardı edilebilecek durumda. s23feye bi göz atarsanız demek istediğimi anlarsınız. şuanda da s24fe aşağı yukarı a56ya benziyor çerçeve kalınlığı olarak. bence çerçeve kalınlıkları en çok s25 serisinde fark etti özellikle s25u oldukça ince çerçevelere sahip

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
x5prodan m34e neden geçtiniz hocam ikisi de 2023 yılında çıkmış telefonlar

fe serisindeki şuana kadarki en iyi ekran gövde oranı bunda ve göz ardı edilebilecek durumda. s23feye bi göz atarsanız demek istediğimi anlarsınız. şuanda da s24fe aşağı yukarı a56ya benziyor çerçeve kalınlığı olarak. bence çerçeve kalınlıkları en çok s25 serisinde fark etti özellikle s25u oldukça ince çerçevelere sahip
hocam babamın telefon bozulmuştu (redmi note8 pro) o yüzden x5 proyu ona verdim m34 almıştık uygun fiyatlı diye ama almaz olaydım...

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali Tarık
Geçilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular