şahin doğan
80+ Platinum
Bi H.O alırım az önce geçtim 11.4k YD Siyah 12 128 Gb
Tanıdık telci 2 yıl boyunca beleşe kayıt yapacak eğer bir gün kayıt olayı biterse istersen aynı paraya geri alırım dedi.Kayıt? 6 ay sonra cihaz elinizde kalacak.
knkam yıllık az bi parayla açtırabılıyon diye biliyorumKayıt? 6 ay sonra cihaz elinizde kalacak.
Her telefoncuda var ama dükkanda tutmuyorlar siparişe göre getirtiyorlarbu yurtdışı iphone nedir
mesela ben de imeisiz xiomi kullanmıştım onun gibi bişey mi?
nereden temin ediyorsunuz
Dostum 2 yıl boyunca beleşe kayıt?Tanıdık telci 2 yıl boyunca beleşe kayıt yapacak eğer bir gün kayıt olayı biterse istersen aynı paraya geri alırım dedi.
Aile dostu.
E devlet üzerinden pasaport ile geçiçi uzatma yapılıyor.Dostum 2 yıl boyunca beleşe kayıt?
IMEI atılmayan telefonun süresini nasıl uzatacak sorar mısın?
Şuan mantıklı bir seçenek bulsam androide tekrar geçerim.ben demiştim xr’ını satarken ios den androide geçersen illa bir gün geri ios’a dönersin diye
Yükseldiğim falan yok. Geçici uzatma covid döneminden dolayı insanlar mağdur olmasın diye çıkan bir yöntem. 2 yıl içerisinde büyük ihtimalle kapanacaktır.E devlet üzerinden pasaport ile geçiçi uzatma yapılıyor.
Bilmeden yükselme.
Tanıdık telefoncu vs var ilk oralara yönel derim eğer yoksa yakın yerlerdeki telcilerden al.@şahin doğan Mesela TR fiyatının daha uygununa yurt dışı iPhone almak istedim nereden almamı önerirsin?