2 yıl bana yeterde artar hatta 1 yılda yeter o yönden sıkıntı yok yılda bir tel değiştiriyorum zaten.Yükseldiğim falan yok. Geçici uzatma covid döneminden dolayı insanlar mağdur olmasın diye çıkan bir yöntem. 2 yıl içerisinde büyük ihtimalle kapanacaktır.
Zenginlik.2 yıl bana yeterde artar hatta 1 yılda yeter o yönden sıkıntı yok yılda bir tel değiştiriyorum zaten.
İos'dan Android'e geçtim sonra tekrar İos'a geçtim zaten alışma süreci vs olmazİyice alıştıktan sonra deneyimlerinizi uzun uzun bizle paylaşırsanız çok iyi olur.
Zenginlik değil be hocam Şuan tekstilde çalışıyorum. Biriktirdiğim para ile aldım. Birde S20 Fe'yi sattım.Zenginlik.
O zaman 13 alırsınız.
Asgari ücretliyseniz biraz fazla geldi ama kişisel tercih, hayırlı olsun.İos'dan Android'e geçtim sonra tekrar İos'a geçtim zaten alışma süreci vs olmaz
5 Yıl İos deneyimi sonra 2 ay Android, şimdi tekrar İos.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zenginlik değil be hocam Şuan tekstilde çalışıyorum. Biriktirdiğim para ile aldım. Birde S20 Fe'yi sattım.
Asgari Ücret bile değil 4800. 2 ay çalıştım S20 Fe'yi sattım aldım. S20 Fe'yi de kendi paramla almıştım.Asgari ücretliyseniz biraz fazla geldi ama kişisel tercih, hayırlı olsun.
1 yılda bir tel değiştirmek zenginlik değil bence zenginlik sana göre bu kadar düşük bir rakam mıZenginlik.
O zaman 13 alırsınız.
Bir cihaz alacaksam o dönemin en iyilerinden oluyor ve uzun yıllar kullanıyorum.1 yılda bir tel değiştirmek zenginlik değil bence zenginlik sana göre bu kadar düşük bir rakam mı
10k lık teli değiştirip 1 yılda 20k lık almak zenginlik mi
normal olan bu değil mi zenginlik telefonla ölçülmemeliBir cihaz alacaksam o dönemin en iyilerinden oluyor ve uzun yıllar kullanıyorum.
Zenginliği telefonla ölçmüyorum arkadaş telefonlarını kullanmadan değiştirdiği için zenginlik diye yorum yaptım.normal olan bu değil mi zenginlik telefonla ölçülmemeli değil mi
sıkılıyor olabilir ya değişikliği seviyordur en iyisini arıyordur arkadaş zevkleri sürekli değişiyordurZenginliği telefonla ölçmüyorum arkadaş telefonlarını kullanmadan değiştirdiği için zenginlik diye yorum yaptım.