Gurkanpiro 80+ Gold Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 9,971 19 Ağustos 2024 #27 mami13314 yazmış: Snapdragon 888 Devamı için tıklayın... sogutma performansını bılmıyorum ama sadece ınstada ve tıktokda dolasınca ısınıyorsa vardır bı sıkıntı gıbı
mami13314 yazmış: Snapdragon 888 Devamı için tıklayın... sogutma performansını bılmıyorum ama sadece ınstada ve tıktokda dolasınca ısınıyorsa vardır bı sıkıntı gıbı
B bambıldor 80+ Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 345 Dahası Reaksiyon skoru 122 İsim alper 19 Ağustos 2024 #28 mami13314 yazmış: Telefon 5 gün önce geldi, beğendim herşeyini ancak reels vs izlerken bile elimi gerçekten rahatsız edecek kadar ısınıyor. Devamı için tıklayın... Isınma sorunu bilinen birşeydi fakat bazı kesim insanlar aşırı şişiriyor cihazı yorum yaparken, hiç yoksa başka arkadaşlara objektif yorum yapmış oldunuz, oyun oynama düşüncesi olanlar yorumunu dikkate alacaktır.
mami13314 yazmış: Telefon 5 gün önce geldi, beğendim herşeyini ancak reels vs izlerken bile elimi gerçekten rahatsız edecek kadar ısınıyor. Devamı için tıklayın... Isınma sorunu bilinen birşeydi fakat bazı kesim insanlar aşırı şişiriyor cihazı yorum yaparken, hiç yoksa başka arkadaşlara objektif yorum yapmış oldunuz, oyun oynama düşüncesi olanlar yorumunu dikkate alacaktır.