S24fe hangi konuda s24den iyi onu söyler misin? yoksa maymunluga devam mıAlıntıyı görüntüle
maşallah ne güç kısılmış ya
Honor400faresi s21fe ısınıyor mu diye konu açtım. Konuda honor400 önermeyin diye belirttim buna rağmen honor400 önerince ben de sana karşılık verince sallamış olmuyorum.sen bi telefonu almaya kafaya koymuşsun konuyu öylesine açmışsın seninle zıt düşünenlere de sallıyosun
maymunluğa devam etmek daha mantıklı satış rakamlarına baksan yeterli aradaki farkı vermemek içinS24fe hangi konuda s24den iyi onu söyler misin? yoksa maymunluga devam mı![]()
fare diyon maymun diyon sallamamışsın bayaS24fe hangi konuda s24den iyi onu söyler misin? yoksa maymunluga devam mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Attığın epey ssinde s2400e s2400den daha iyi diyordu, olmadıgını belirttim
Honor400faresi s21fe ısınıyor mu diye konu açtım. Konuda honor400 önermeyin diye belirttim buna rağmen honor400 önerince ben de sana karşılık verince sallamış olmuyorum.
Kardeşim benim konuyu okursan zaten aradaki 4k fark az olduğu için 24fe yerine 24 tercih edeceğimi yazdım. Senin dediğin gibi 23-24kya düşerse 24fe tercih edeceğimi de belirttim. S24ün küçük ekranı ve kamerası benim için aradaki 4k farka değer. Arada dağlar kadar fark olmadığını ben de biliyorum ama s24fe s24den iyi cihaz dersen sana maymun derim.maymunluğa devam etmek daha mantıklı satış rakamlarına baksan yeterli aradaki farkı vermemek için
bataryada daha iyi ayrıca sene sonunda çıkmasından kaynaklı 24den azda olsa küçük güncellemeleri daha uzun alıcak
ayrıca radyasyon değeri daha düşük
peki 24ün %3-4 kamera haricinde ne avantajı var
Honor400 faresi değil misin birader haksız mıyımfare diyon maymun diyon sallamamışsın baya![]()
Dostum Poco X7 Pro aldım, görüntüsü güzel ama kamerası kötü olduğu için değiştirmek istiyorum, kılıfla telefona istediğim görüntüyü veririm de kamerasını düzeltemem, o oyun fareleri bunun farkındadır belki de.S24fe s24den iyi cihaz demek delüzyon. S24 kamera ve küçük olmasıyla cok daha güzel cihaz. s24 30k iken s24fe 23 e düşerse tabi s24fe tercih ederim.
Sizi sayıyla mı veriyorlar ne demek çirkini güzeli olmaz akıl var mantık var üstelik malzeme kalitesi de daha kötü. Dış görünüşüne önem vermeyen oyun fareleri honor400 alabilir. Tercih etmiyorum
tamam diyebilirsin sus şimdiKardeşim benim konuyu okursan zaten aradaki 4k fark az olduğu için 24fe yerine 24 tercih edeceğimi yazdım. Senin dediğin gibi 23-24kya düşerse 24fe tercih edeceğimi de belirttim. S24ün küçük ekranı ve kamerası benim için aradaki 4k farka değer. Arada dağlar kadar fark olmadığını ben de biliyorum ama s24fe s24den iyi cihaz dersen sana maymun derim.
Honor400 faresi değil misin birader haksız mıyım
Düzgünce konu açıyoruz gelip trollersen ben de sana honor400 faresi diyebilirim
Kamera layoutunu kılıfla düzeltemezsin maalesefDostum Poco X7 Pro aldım, görüntüsü güzel ama kamerası kötü olduğu için değiştirmek istiyorum, kılıfla telefona istediğim görüntüyü veririm de kamerasını düzeltemem, o oyun fareleri bunun farkındadır belki de.
Bu kadar fazla honor400 faresi olduğunu bildiğim için konuyu açarken honor400 önermesinler diye beğenmediğimi belirttiğim halde fareler inadına honor400 yazıyor konuyatamam diyebilirsin sus şimdi
s21fe kullandım 1 sene sonra sattım 2024 de 2.nesilinde snapdragon var sanırım exynos hali inanılmaz ısınıyordu ve şarjı aktif ekranda 4.5 saat civarı gidiyordu exynos işlemcili Samsung cihaz alınmazTelefonum olmadığı için yeni telefon alacağım fakat karar veremedim. S21FE 15k fiyatı var S24 ise 2 katından fazla 32 bin TL'ye satılıyor. Arada S24FE ve A56 var fakat A56 almak yerine 7K daha ucuz ve kamerası daha iyi olan S21FE, S24FE almak yerine de 3-4K cıkıp S24 daha mantıklı geliyor. S21 FE işimi görecek bir cihaz fakat ısınma sorunu dedikleri kadar ciddi bir problem mi bilmiyorum. Kullananlar cevap verirse daha doğru olur S21FE alırsam 3-4 yıl sonra değiştiririm S24 alırsam 7 sene gotururum.
*S21FE'den tek beklentim Instagram'da gezerken, Clash Royale oynarken ısınmaması.
Pil olarak beklentim yok yanımda powerbank tasırım.
Eger bu beklentimi karsılamıyorsa S21FE tercih etmeyecegim.
Benim icin onemli olan şey telefonun on ve arka kamera fotograf performansı.
*A56 17k bandında olsa onu tercih ederdim. S24FE 24K bandında olsa onu tercih ederdim. Nothing Phone çok çirkin Honor 400 çok çirkin
Cevap verirken arada neredeyse asgari ücret kadar olan fiyat farkını da göz önünde bulundurun.
Dediğim gibi 21fe bekletimi karsılıyorsa onu tercih edeceğim s24 e şuan için bütçem yeterli değil.
tamam sus cevaplama beniKamera layoutunu kılıfla düzeltemezsin maalesef
Bu kadar fazla honor400 faresi olduğunu bildiğim için konuyu açarken honor400 önermesinler diye beğenmediğimi belirttiğim halde fareler inadına honor400 yazıyor konuya![]()
katılıyorum exynos işlemci 1 senede illahllah ettirdi benzinlikte durup telefonu şarj etmek zorunda kalmıştım Trabzondan İzmire gelirken gpsde telefon kapandı 2 defaAyrıca burası senin millete hayvan diyebileceğin yer değil insanlar burada yardımcı oluyor fikir belirtiyor, kimse de önerisini senin keyifine göre yapmayacak, hastalıklı zihniyetiniz bir gün bunu anladığınızda topluma sorular sorun. Eğer beğenmiyorsanız teşekkür edin geçin.
Samsung Exynos işlemciler ısınıyor S20FE ve S21FE'nin Exynos modelleri üretimden hızlı şekilde kalkıp yerine SD865 ve SD888 kullanıldı, eskisi kadar sorun yaratmadı fakat zaten döneminin amiral gemisi işlemcisi olan SD888'de o güçle az ısınamazdı ve pili de çabuk yiyor alacaksan 2.nesil al.
konuyu fareler bastıktan sonra konunun amacına uygun bir yorum attığın için teşekkür ederims21fe kullandım 1 sene sonra sattım 2024 de 2.nesilinde snapdragon var sanırım exynos hali inanılmaz ısınıyordu ve şarjı aktif ekranda 4.5 saat civarı gidiyordu exynos işlemcili Samsung cihaz alınmaz