samsung dışında sevmiyorum genel olarakArtık tercih edilmemesi lazım. En kötü ihtimalle S23 Fe alın S22 yerine. Ben Honor 200'ü tercih ederim.
s23fe daha kötü diyorlar batarya dışında s22 ye göre sormak istedim ondanDiğer abuk subuk markalara yönelmenizi önermem. Performans artıyor kalite düşüyor. S22 her konuda çok güzel fakat batarya konusunda gerçekten üzer. Tavsiyem s23 fe almanızdan yana. Emin olun pişman olmayacaksınız.
Kamera ve işlemci bakımından evet daha kötü fakat bunun yanında daha büyük ekran, ısınmayan işlemci, daha uzun pil ömrü sunuyor. Sürekli oyun oynayan birisi değilseniz farkı hiçbir zaman hissedeceğinizi düşünmüyorum.samsung dışında sevmiyorum genel olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
s23fe daha kötü diyorlar batarya dışında s22 ye göre sormak istedim ondan
Valla hocam iyi hoş telefon ama biraz yatalak gibi, şarjı gerçekten az gidiyor. Sorun değilse ala
bana küçük ekran kamerası iyi fiyatı düşük olsun yeterKamera ve işlemci bakımından evet daha kötü fakat bunun yanında daha büyük ekran, ısınmayan işlemci, daha uzun pil ömrü sunuyor. Sürekli oyun oynayan birisi değilseniz farkı hiçbir zaman hissedeceğinizi düşünmüyorum.
Direk alTelefonum yok(parçalandı) ama kamerası iyi olsun hızlı olsun iş görsün fazla pahalı olmasın diye buna baktım baya 18k fiyatı alınır mı sizce
ben zaten samsung ve ıphone dışında sevmiyorum ondan soruyorum bizim arkadaş aldı xiaomi daha uygulamalara giremeden kilitlendi çöp hepsiValla nacizane tavsiyem linç edileceğim ama androidde samsung dışında tavsiye etmem
Teste baktım adam oyun oynatıyor kaç saat bir sürü video izletiyor bide aralıksız ona rağmen 6 saat 40 dakika veriyor o bataryaya göre iyi 120hz ben max clash royale oynarım ondan alınır mı dedimDirek al