Neler Yeni

s22 alacağım f/p alınır mı?

edward1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zico
Telefonum yok(parçalandı) ama kamerası iyi olsun hızlı olsun iş görsün fazla pahalı olmasın diye buna baktım baya 18k fiyatı alınır mı sizce

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Valla hocam iyi hoş telefon ama biraz yatalak gibi, şarjı gerçekten az gidiyor. Sorun değilse alabilirsiniz.

şahin doğan

80+ Platinum
Artık tercih edilmemesi lazım. En kötü ihtimalle S23 Fe alın S22 yerine. Ben Honor 200'ü tercih ederim.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Diğer abuk subuk markalara yönelmenizi önermem. Performans artıyor kalite düşüyor. S22 her konuda çok güzel fakat batarya konusunda gerçekten üzer. Tavsiyem s23 fe almanızdan yana. Emin olun pişman olmayacaksınız.

edward1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zico
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık tercih edilmemesi lazım. En kötü ihtimalle S23 Fe alın S22 yerine. Ben Honor 200'ü tercih ederim.
samsung dışında sevmiyorum genel olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer abuk subuk markalara yönelmenizi önermem. Performans artıyor kalite düşüyor. S22 her konuda çok güzel fakat batarya konusunda gerçekten üzer. Tavsiyem s23 fe almanızdan yana. Emin olun pişman olmayacaksınız.
s23fe daha kötü diyorlar batarya dışında s22 ye göre sormak istedim ondan

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
samsung dışında sevmiyorum genel olarak

s23fe daha kötü diyorlar batarya dışında s22 ye göre sormak istedim ondan
Kamera ve işlemci bakımından evet daha kötü fakat bunun yanında daha büyük ekran, ısınmayan işlemci, daha uzun pil ömrü sunuyor. Sürekli oyun oynayan birisi değilseniz farkı hiçbir zaman hissedeceğinizi düşünmüyorum.

edward1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zico
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam iyi hoş telefon ama biraz yatalak gibi, şarjı gerçekten az gidiyor. Sorun değilse ala

Kamera ve işlemci bakımından evet daha kötü fakat bunun yanında daha büyük ekran, ısınmayan işlemci, daha uzun pil ömrü sunuyor. Sürekli oyun oynayan birisi değilseniz farkı hiçbir zaman hissedeceğinizi düşünmüyorum.
bana küçük ekran kamerası iyi fiyatı düşük olsun yeter

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Utku Çetin
Valla nacizane tavsiyem linç edileceğim ama androidde samsung dışında tavsiye etmem

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
S23 FE daha mantıklı bir cihaz hocam. Aslında S24 FE alınacak, hiç FE gibi değil muazzam cihaz yapmış Samsung ama fiyat farkı ortada.

edward1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zico
Valla nacizane tavsiyem linç edileceğim ama androidde samsung dışında tavsiye etmem
ben zaten samsung ve ıphone dışında sevmiyorum ondan soruyorum bizim arkadaş aldı xiaomi daha uygulamalara giremeden kilitlendi çöp hepsi

Teste baktım adam oyun oynatıyor kaç saat bir sürü video izletiyor bide aralıksız ona rağmen 6 saat 40 dakika veriyor o bataryaya göre iyi 120hz ben max clash royale oynarım ondan alınır mı dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,411
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00