Neler Yeni

Yardım S22 mi iphone 11 acil yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Baturay
Bütçe
15000
Arkadaşlar 15k param var s22 mi iphone 11 mi lütfen yardım edin

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç

şahin doğan

80+ Platinum
S22 daha mantıklı.

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Abim de s22 kullanıyor memnun. Fakat kişiden kişiye değişen özellikleri var. Eğer büyük ekran seviyorsan ilk eksi bu. Telefona çok bakan biriysen pili biraz problem çıkarabilir.

Emirz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Emir Eski
Ablamda iPhone 11 var ve bende S22 var. Ses, kamera, görüntü vs. her anlamda S22 daha iyi. Sadece telefon ilk 1-2 hafta çok ısınıyor ve şarjı hemen bitiyor ama sonrasında gayet düzgün çalışıyor. 25W şarj adaptörüyle yaklaşık 1 saatte tam şarja ulaşabiliyor. Şuan en ucuz hepsiburadada 13.580 TL'ymiş. Ben 13.500'e aldım ve indirim zamanı trendyolda fiyatı 13k'ya düşürdüler. Yaklaşık 1 ay oldu.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Baturay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S22 tabi ki cam gibi ekran ve kamera ya sahip tabi instagram da kötü olabilir kamera performansı.
Instagram artık API kullanıyor Instagram sorunu düzeltti diye duydum bilen yeşillendşrsin
Ablamda iPhone 11 var ve bende S22 var. Ses, kamera, görüntü vs. her anlamda S22 daha iyi. Sadece telefon ilk 1-2 hafta çok ısınıyor ve şarjı hemen bitiyor ama sonrasında gayet düzgün çalışıyor. 25W şarj adaptörüyle yaklaşık 1 saatte tam şarja ulaşabiliyor. Şuan en ucuz hepsiburadada 13.580 TL'ymiş. Ben 13.500'e aldım ve indirim zamanı trendyolda fiyatı 13k'ya düşürdüler. Yaklaşık 1 ay oldu.
Pil performansı nasıl iPhone 13 Le karşılaştırdı iPhone 10:15 saat s22 6:55 saat gösterdi bilgi verirsen sevinirim

Emirz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Emir Eski
Instagram artık API kullanıyor Instagram sorunu düzeltti diye duydum bilen yeşillendşrsin

Pil performansı nasıl iPhone 13 Le karşılaştırdı iPhone 10:15 saat s22 6:55 saat gösterdi bilgi verirsen sevinirim
Sosyal medya sorunu yok. İnstagram, snapchat çok iyi fotoğraflar çekiliyor. Telefon normal gündelik kullanımda 6 saat ve üstünü görüyor. 60 hz kullanıyorum ve ağır oyun oynamadığım için CPU kullanımını %70'e sınırladım. Ayrıca bazı youtube videoları izleyerek pili optimize etmeye çalıştım. Şuan 1 günümü rahatça çıkarıyor. Ama bir yere geziye gidersen ve 1 2 saat fotoğraf, video çekerim dersen yanında powerbank taşısan iyi edersin, pili çabuk bitmişti benim. (Sabah olduğu için maksimum parlaklık ve 50 MP fotoğraf ve 4K videolardan dolayı normal aslında.)

Pil skoru;
Screenshot_20220610-203931_Chrome.jpg

Kaynak: gmsarena

Dipnot: S22'nin tavan parlaklığının neredeyse İphone 13 Pro'daki kadar yüksek olduğunun ve 120 Hz olduğunu göz önüne alalım. İphone 11 kullanıp o ekranda ve ses kalitesinde pilim 7 saat gideceğine (ki bence daha az), S22'de Amoled X2, HDR, 120Hz ekrana ve bunların yanında Dolby Atmos ve Stereo sahip telefonda pilim 6 saat gitsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Baturay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sosyal medya sorunu yok. İnstagram, snapchat çok iyi fotoğraflar çekiliyor. Telefon normal gündelik kullanımda 6 saat ve üstünü görüyor. 60 hz kullanıyorum ve ağır oyun oynamadığım için CPU kullanımını %70'e sınırladım. Ayrıca bazı youtube videoları izleyerek pili optimize etmeye çalıştım. Şuan 1 günümü rahatça çıkarıyor. Ama bir yere geziye gidersen ve 1 2 saat fotoğraf, video çekerim dersen yanında powerbank taşısan iyi edersin, pili çabuk bitmişti benim. (Sabah olduğu için maksimum parlaklık ve 50 MP fotoğraf ve 4K videolardan dolayı normal aslında.)

Pil skoru;Alıntıyı görüntüle

Kaynak: gmsarena

Dipnot: S22'nin tavan parlaklığının neredeyse İphone 13 Pro'daki kadar yüksek olduğunun ve 120 Hz olduğunu göz önüne alalım. İphone 11 kullanıp o ekranda ve ses kalitesinde pilim 7 saat gideceğine (ki bence daha az), S22'de Amoled X2, HDR, 120Hz ekrana ve bunların yanında Dolby Atmos ve Stereo sahip telefonda pilim 6 saat gitsin.
Öncelikle teşekkür bilgilendirme için
Bide son olarak beni kaç yıl götürür şimdi 15k para verecem ve 2 yıl sonra donma kasma olursa beni üzer ön görüleriniz nelerdir

Emirz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Emir Eski
Öncelikle teşekkür bilgilendirme için
Bide son olarak beni kaç yıl götürür şimdi 15k para verecem ve 2 yıl sonra donma kasma olursa beni üzer ön görüleriniz nelerdir
Telefonda ilk başlarda ısınma sorunu oluyor demiştim önceki mesajlarımda ve o ısınma sorunları varken oyunlarda belirli bir süreden sonra ısınmadan kaynaklı performans düşmesi yaşadım. Pubg gibi ağır oyunlarda telefonun performansı nasıl olur bilmiyorum. Aslında performansı çok iyi olsa da ısınma sorunu olunca o performans da kısılıyor. Birkaç ayarla ve yapay zekanın pil kullanımını öğrenmesiyle beraber ısınma sorunu ortadan kalktı ve performansı çok güzel şekilde oyun oynayabiliyorum. Bunun yanında Game Launcher uygulamasının içinde Pil Tasarrufu, Standart ve Performans olmak üzere 3 mod var. Ben Standart modunda kullanıyorum ve performansından memnumum, zaten işlemcisine diyecek bir söz yok. RAM 8 GB olduğundan RAM konusunda da sıfır endişe. Tek sıkıntı arttırılabilir hafıza olayı yok. Telefon 128 GB ve onunla yetinmek zorundasın. Çok büyük boyutlu dosyalarla işim olmadığı için ve bilgisayarımda da 2 TB HDD olduğu için o konuda da benim için sıkıntı yok ama kişiden kişiye değişebilir. Ağır oyunlar oynamıyorum ve o oyunlarda telefon ısınıp performansı düşer mi bilemiyorum maalesef.

Berke19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Berkehan Yıldız
S22 bence küçük ekran sıkıntı etmez ise 12 mini de olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Baturay
Telefonda ilk başlarda ısınma sorunu oluyor demiştim önceki mesajlarımda ve o ısınma sorunları varken oyunlarda belirli bir süreden sonra ısınmadan kaynaklı performans düşmesi yaşadım. PUBG gibi ağır oyunlarda telefonun performansı nasıl olur bilmiyorum. Aslında performansı çok iyi olsa da ısınma sorunu olunca o performans da kısılıyor. Birkaç ayarla ve yapay zekanın pil kullanımını öğrenmesiyle beraber ısınma sorunu ortadan kalktı ve performansı çok güzel şekilde oyun oynayabiliyorum. Bunun yanında Game Launcher uygulamasının içinde Pil Tasarrufu, Standart ve Performans olmak üzere 3 mod var. Ben Standart modunda kullanıyorum ve performansından memnumum, zaten işlemcisine diyecek bir söz yok. RAM 8 GB olduğundan RAM konusunda da sıfır endişe. Tek sıkıntı arttırılabilir hafıza olayı yok. Telefon 128 GB ve onunla yetinmek zorundasın. Çok büyük boyutlu dosyalarla işim olmadığı için ve bilgisayarımda da 2 TB HDD olduğu için o konuda da benim için sıkıntı yok ama kişiden kişiye değişebilir. Ağır oyunlar oynamıyorum ve o oyunlarda telefon ısınıp performansı düşer mi bilemiyorum maalesef.
Yardımın için teşekkürler sanırım s22 alacam yanında Galaxy watch 4 veriyorlar daha cazip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonda ilk başlarda ısınma sorunu oluyor demiştim önceki mesajlarımda ve o ısınma sorunları varken oyunlarda belirli bir süreden sonra ısınmadan kaynaklı performans düşmesi yaşadım. PUBG gibi ağır oyunlarda telefonun performansı nasıl olur bilmiyorum. Aslında performansı çok iyi olsa da ısınma sorunu olunca o performans da kısılıyor. Birkaç ayarla ve yapay zekanın pil kullanımını öğrenmesiyle beraber ısınma sorunu ortadan kalktı ve performansı çok güzel şekilde oyun oynayabiliyorum. Bunun yanında Game Launcher uygulamasının içinde Pil Tasarrufu, Standart ve Performans olmak üzere 3 mod var. Ben Standart modunda kullanıyorum ve performansından memnumum, zaten işlemcisine diyecek bir söz yok. RAM 8 GB olduğundan RAM konusunda da sıfır endişe. Tek sıkıntı arttırılabilir hafıza olayı yok. Telefon 128 GB ve onunla yetinmek zorundasın. Çok büyük boyutlu dosyalarla işim olmadığı için ve bilgisayarımda da 2 TB HDD olduğu için o konuda da benim için sıkıntı yok ama kişiden kişiye değişebilir. Ağır oyunlar oynamıyorum ve o oyunlarda telefon ısınıp performansı düşer mi bilemiyorum maalesef.
şöyle bir video ile karşılaştım

Emirz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Emir Eski
Yardımın için teşekkürler sanırım s22 alacam yanında Galaxy watch 4 veriyorlar daha cazip
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle bir video ile karşılaştım
Benim için bir sıkıntı yok. Şarjımı %10 altına fazla düşürmüyorum zaten ve yine 3700 mAh bir telefondan S22'ye geçtiğim için benim için çok fark etmedi hatta biraz daha iyi diyebilirim. Şimdi sizin için Genshin İmpact indirip ağır oyunlarda ısınma oluyor mu ona bir bakacağım.

Genshin İmpact boyutu çok büyüktü ben de Apex Legends indirdim. Oyun içinde 45 dereceyi geçmedi. Otomatik olarak 40 FPS sınırlıydı. Bilgisayarda 144 Hz oynadığım halde telefondaki bu 40 FPS bana yine de akıcı geldi. Kare hızını arttırmak zaten ısınmayı da arttıracaktı ben de oyunun otomatik ayarlarında oynadım. Grafik kalitesini otomatik ayardan bir tık kısıp HD yaptım onun yerine kenar yumuşatma açtım. Oyun içi değerler sol tarafta gözükmekte;

Screenshot_20220611-101858_Apex Legends.jpg

Screenshot_20220611-102547_Apex Legends.jpg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,381
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur