AMD_islemci
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 110
Sorum başlıkta telefon 4 saat falan gidiyor şarjı 6 saate falan nasıl çıkartırım 120 hz kullanıyorum
Biraz oynuyorum arada s22 pil sıkıntısı genel bisey sanırım yeni aldım telefonuOyun mu oynuyorsun ? Oynamiyorsan bi garantiye götür
20 dk da normal kullanım yüzde 10 sarj bittiOyun mu oynuyorsun ? Oynamiyorsan bi garantiye götür
Tamamdır yapmam gereken başka ayar varmı pille ilgili60hz kullanırsan süre artar biraz daha ve yeni almışsın birkaç haftaya pil sana göre şekillenir ve muhtemelen 6 saati görürsün
Hocam bu diğer pil ayarları sayfasından adaptif pili aktif edebilirsin ve işleme hızını da optimize yaparsan daha iyi olurTamamdır yapmam gereken başka ayar varmış pille ilgili
Akıllı telefon alıp tüm özellikleri kapatmak bana çok anlamsız geliyor. Tüm özellikler açık kullanıyorum, telefon her türlü günü çıkartıyor zaten. Çıkartamayan telefonlarım da oldu, onları da gün içinde fırsatım oldukça şarja takıyordum.M21 telefonumu aldığımda bataryası 6000 mAh diye almıştım. Uzun kullanımda pil yarım gün idare edemiyordu. 4-5 ay sonra yavaş yavaş süreler artmaya başladı. Sana tavsiyem telefon üst panelinde yani wifi, bluetooth gibi şeyleri açtığın yerde kullanmadıklarını kapalı tut ihtiyacın olduğunda aç.
cihazı 60 hz çekSorum başlıkta telefon 4 saat falan gidiyor şarjı 6 saate falan nasıl çıkartırım 120 hz kullanıyorum
Bana da mantıksız geliyor ama ben böyle kurtarıyorum. WiFi full açık kalıyor ama örneğin NFC gibi şeyleri işime yarayınca kullanıyorum.S22 batarya olarak çok başarısız, 4 saat kabul edilebilir bir değer. Yapacak pek bir şey yok.
Akıllı telefon alıp tüm özellikleri kapatmak bana çok anlamsız geliyor. Tüm özellikler açık kullanıyorum, telefon her türlü günü çıkartıyor zaten. Çıkartamayan telefonlarım da oldu, onları da gün içinde fırsatım oldukça şarja takıyordum.
Samsung un kablosuz şarj aletini alıp kullanmadığım zaman şarj etmek mantık olur muS22 batarya olarak çok başarısız, 4 saat kabul edilebilir bir değer. Yapacak pek bir şey yok.
Akıllı telefon alıp tüm özellikleri kapatmak bana çok anlamsız geliyor. Tüm özellikler açık kullanıyorum, telefon her türlü günü çıkartıyor zaten. Çıkartamayan telefonlarım da oldu, onları da gün içinde fırsatım oldukça şarja takıyordum.
60 hz kullanınca cihaz kasıyor gibi hissediyorum 120 yapsam micihazı 60 hz çek
erçek zamanlı eşleştirmeyi(google hesapları arası senkranizaysonu) kapat
güç tasarruf moduna al
karanlık tema kullan nfc bltht gibi özellikleri kapat(gerek yok ise)
gözün alışır belli bir süreden sonra 120hz ciddi şarz yiyor ama sana kalmış tabiSamsung un kablosuz şarj aletini alıp kullanmadığım zaman şarj etmek mantık olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
60 hz kullanınca cihaz kasıyor gibi hissediyorum 120 yapsam mi
NFC için bir şey diyemem, gerçekten çok nadir kullanılıyor.Bana da mantıksız geliyor ama ben böyle kurtarıyorum. WiFi full açık kalıyor ama örneğin NFC gibi şeyleri işime yarayınca kullanıyorum.
Kablolu şarj aleti daha sağlıklı.Samsung un kablosuz şarj aletini alıp kullanmadığım zaman şarj etmek mantık olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
60 hz kullanınca cihaz kasıyor gibi hissediyorum 120 yapsam mi