Ultradaydı o sanırsam.Saat hediyesi yok muydu hocam ? Yakın bir tanıdığımız aldığında saat hediyesi de vermişlerdi. Fakat onun ki S23 ultra mı falan onun hakkında bir bilgim yok.
Ultradaydı o sanırsam.Saat hediyesi yok muydu hocam ? Yakın bir tanıdığımız aldığında saat hediyesi de vermişlerdi. Fakat onun ki S23 ultra mı falan onun hakkında bir bilgim yok.
Dediğim gibi tam olarak hangi versiyonunu aldı bilmiyorum.Ultradaydı o sanırsam.
Hayırlı olsun kanka güzel kapatmışsınMağazadan aldım kampanyalı 26'ya denk geldi her şey. 256 GB, aslında Buds 2 istiyordum ama kampanyada olduğu için Buds 2 Pro aldım.
Hayırlı olsun çok güzel olmuş. S23+ alabilseymişsiniz daha güzel olurmuş ama önemli değil. S23 aldığınıza pişman olmazsınız.Mağazadan aldım kampanyalı 26'ya denk geldi her şey. 256 GB, aslında Buds 2 istiyordum ama kampanyada olduğu için Buds 2 Pro aldım.
O hediye geçti ama saatte kampanyalı geliyordu, kulaklık tercih ettim.Saat hediyesi yok muydu hocam ? Yakın bir tanıdığımız aldığında saat hediyesi de vermişlerdi. Fakat onun ki S23 ultra mı falan onun hakkında bir bilgim yok.
S23+ plus alacaktım ama büyük olduğu için almadım. Kompakt cihazlar daha çoj hoşuma gidiyor.Hayırlı olsun çok güzel olmuş. S23+ alabilseymişsiniz daha güzel olurmuş ama önemli değil. S23 aldığınıza pişman olmazsınız.