Desteği zaten 60 FPS. Normalde 90 FPS rahatlıkta oynatması lazım ama desteği 60 FPS vermişler.Arkadaşlar pubgde bu telefona normalde 120 fps desteği varken benim telefon neden 60 fps alıyor lütfen yardım edin arkadaşlarım dalga geçiyor 90 bile vermiyor diye
cocugum abi essek sipalarina diyom optimizasyonu yok cop telefon diyolar sinirlendiriyolar adamı hepÇocuk musun arkadaşlarının dediğine takılıyorsun ya Bende ıphone 14 var seninki 60 fpsss ahahaha şeklinde mi dalga geçiyorlar.
Sen rahatsan miss gibide oynatıyorsa gerisinin önemi yok vızıltı sadece. Gül geç.
oynuyoz zaten 9 kda varconfig ile yaparsın ama ısınır şarjdan fazla yer pasif sogutmalı cihazlarda fps e cok takılma oyna 60 neyine yetmiyo oynayna 60 da da oynar ya da git config yap
öyleymiş hocam zaten bende farkettim şimdi çok saçmaZaten 60 değil mi PUBG optimizasyonu kötü daha kötü sdlere 90 fps veriyorlar ama config gibi x tool uygulamalarla 90 fps yaparsın
bak oynuyormussun işte 9 kd sanki diğer oyuncuların alayı 60 fpsyi görüyorda yarısından cogu 20 lerde geziyo onlar ne yapsın zaten coluk cocuk oyunu oldu artık zorlama telefonu devam öyle iki dandirik oyun için ömründen yemeye gerek yokcocugum abi essek sipalarina diyom optimizasyonu yok cop telefon diyolar sinirlendiriyolar adamı hep
Mesaj otomatik birleştirildi:
oynuyoz zaten 9 kda var
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyleymiş hocam zaten bende farkettim şimdi çok saçma