7 yıl garanti varda 7 yıl o telefon kullanılırmı bugün s9 kullanan bir ben kaldım sanırım 7 yıl sonrada s24 kullanan sayısı çok az olur gibime geliyor ben olsam sd 8gen 2den vazgeçmem yazılımsal avantaj içinKral değmez s24 e geçilir macera istiyorsan o da 7 yıl güncelleme garantisi için
Aynen bu cihazların ömrü max 5 yıl.7 yıl garanti varda 7 yıl o telefon kullanılırmı bugün s9 kullanan bir ben kaldım sanırım
m20 yi 4 yıl kullandım kral bu cihaz amiral gemisi nasıl 5 yıl ömrü olsunAynen bu cihazların ömrü max 5 yıl.
dayım j7 prime kullanıyor hala nasıl 5 yıl
Dostum 5 yıla bozulur demedim, 5 yıl sonra değiştirme gereği duyarsın.m20 yi 4 yıl kullandım kral bu cihaz amiral gemisi nasıl 5 yıl ömrü olsun
Hocam kişiden kişiye değişir bence buDostum 5 yıla bozulur demedim, 5 yıl sonra değiştirme gereği duyarsın.
Mesela 11'lerin ömrü doldu artık değişim vakitleri geldi.
tabii ki.Hocam kişiden kişiye değişir bence bu
benim s24 e geçmek isteme sebebim 30 a s23 aldım daha 1 ay olmadı 30500 e s24 veriyor ondan aklım karışıyorHocam S23 den S24e geçmek çok saçma ve gereksiz olur. Aynı performans, aynı kamera ve benzer ekran süresi. Cihazların görünüşü de aynı. iPhone 13 e geçmek daha da mantıksız olur. Bence S25'i beklemelisiniz.
S23 ve S24+ performans karşılaştırması da var.