Neler Yeni

S23 iade edip ip 13 e geçmek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim Dağasal
iphone 13 34 e düşmüş ben s23 e 30 verdim s23 iade edip iphone 13 e mi geçsem ne yapsam ne dersiniz?
Kardeş oyun oynuyorsan iPhone ısınır normalde de s24 daha iyi değişmeden bile s23 gayet yeter s23 14 rakibi zaten ama sen bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen bu cihazların ömrü max 5 yıl.
5 mi 😀 düzgün kullanırsan gayet gider asıl iPhone 5. 6 yıl gidiyor babamın 11 ölmeye başladı bile
güncelleme konusu kafamı karıştırıyor 3vs6
30 civarına poco f6 pro al knk istersen memnun değilsen

Kardeş oyun oynuyorsan iPhone ısınır normalde de s24 daha iyi değişmeden bile s23 gayet yeter s23 14 rakibi zaten ama sen bilirsin

5 mi 😀 düzgün kullanırsan gayet gider asıl iPhone 5. 6 yıl gidiyor babamın 11 ölmeye başladı bile

8 gen 2 var f6 pro da işini görür

Reindi

80+ Silver

küçük telefon seviyorum cebimde tablet taşımak istemem

PNSHER

80+ Bronze
benim s24 e geçmek isteme sebebim 30 a s23 aldım daha 1 ay olmadı 30500 e s24 veriyor ondan aklım karışıyor
Hocam zaten hat takıp kullandığınız bir ürünü iade edemezsiniz ki.

8 gen 2 var f6 pro da işini görür
F6 Pro S23 ten daha kötü bir telefon.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim Dağasal

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Duzcan
Ben de 7 yıldır android kullanıyorum çok bir sıkıntısını görmedim ama şimdi iphone 13 ya da 15 e geçmeyi düşünüyorum bir de onu deneyimlemek istiyorum. Çevremde çok fazla apple kullanıcısı var ve hepsi de uzun vadede iphone'un daha iyi olduğunu savunuyor.

Reindi

80+ Silver
Hocam zaten hat takıp kullandığınız bir ürünü iade edemezsiniz ki.

F6 Pro S23 ten daha kötü bir telefon.
amazon alıyor sordum müşteri temsilcisine benlik bir şey yok o hat olayını ama daha sonra düzenleme gelir mi bilemem

6.67 inç büyük mü ki
ben a23 den geçtim s23 e az çok işimi görüyordu yine 6.6 büyük diye geçtim buna ben oldum olası sevmiyorum keşke ilk çıktığında 13 mini falan alsaydım şuan 16 mini falan çıksa direk paraya kıyıp alırım hiç bakmam

Ben de 7 yıldır android kullanıyorum çok bir sıkıntısını görmedim ama şimdi iphone 13 ya da 15 e geçmeyi düşünüyorum bir de onu deneyimlemek istiyorum. Çevremde çok fazla apple kullanıcısı var ve hepsi de uzun vadede iphone'un daha iyi olduğunu savunuyor.
samsungun amiral gemileri çok güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim Dağasal
amazon alıyor sordum müşteri temsilcisine benlik bir şey yok o hat olayını ama daha sonra düzenleme gelir mi bilemem

ben a23 den geçtim s23 e az çok işimi görüyordu yine 6.6 büyük diye geçtim buna ben oldum olası sevmiyorum keşke ilk çıktığında 13 mini falan alsaydım şuan 16 mini falan çıksa direk paraya kıyıp alırım hiç bakmam

Tamamdır hocam sen bilirsin

PNSHER

80+ Bronze

Hocam güncelleme almayınca telefonu hop çöpe atayım diye bir şey yok. Mesela S10 serisi üzerinden neredeyse 6 sene geçmesine rağmen hala kullanılabilir durumda (android 12 de kaldı). 2-3 sene sonra bir pil değiştirir devam edersiniz. İade edilebiliyorsa yine de düşünün. Ben de aynı ikilemde kalıp S23 aldım 1 ay kadar önce.
F6 pro da s23 ultra işlemcisi var yalnız

Evet iade şeyine bir yasa mi ne gelmişti telefon iadesi hakkında
S23'te de 8 gen 2 bulunuyor.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Yiğit
Hocam güncelleme almayınca telefonu hop çöpe atayım diye bir şey yok. Mesela S10 serisi üzerinden neredeyse 6 sene geçmesine rağmen hala kullanılabilir durumda (android 12 de kaldı). 2-3 sene sonra bir pil değiştirir devam edersiniz. İade edilebiliyorsa yine de düşünün. Ben de aynı ikilemde kalıp S23 aldım 1 ay kadar önce.

S23'te de 8 gen 2 bulunuyor.
hocam dm kutunuza bakarmısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
dostum bence sen konuyu tamamen işsizlik olsun diye açmışsın bunuda bu kadar net söyleyebilirim kendinizle çelişmişsiniz sürekli bir apple bir samsung övmeleri falan tabi s23 ten iphone 13 e geçmek bir tercihtir fakat s23 ün iphone 13 ten yeni ve dinamik iyi bir cihaz oldugunuda unutmuşsun birisi 3 yıllık cihaz diğeri 1 yıllık cihaz daha yani sormak için sormuşsun ki bende s22 kullanıyorum ve iphone 13 ten bu cihaza geçiş sağladım nedeniyse akşama kadar pc de 144 165hz lerde takıldıktan sonra 60hz ye düşmek kasıyor gibi geliyordu gözüme ve çok rahatsız olmaya başlayınca apple ı salıp s22 ye geçtim ki s22 bile sekme hızlarında sekme hızı derken uygulamaya girişlerde falan iphone 13 den daha hızlı çalışıyor yani iphone 13 kadar gereksiz bir cihaz olamaz bu sadece 13 değil 14 15 16 belkide en son gelen en iyi apple serisi olan telefon 13 tü nedeniyse sonraki yıl çıkan iphone 14 tıpatıp aynıydı iphone 15 desen herkes 60 tan 120hz bekledi gelmedi 16 desen tekrar aynı elinde mercedes G serisi var fakat jantları toros jantıymıs gibi bir hissi var yani gerisini sen düşünürsün s23 ten iphone 15 e geçmek belki mantıklı olabilir gerisi çok saçma olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Other world
şuan samsuıng'un Türkiye'deki en iyi cihazı s23. ultraları saymıyorum. tr'de s24 exynos ile satılıyor. s23 kullanıyorum. hem 6.1'' olması hem snapdragon olmasıyla birlikte çok memnunum. s25 sd ile gelse bile değiştirmeyi düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,948
Üyeler
161,170
Son üye
ahmetgulduren
Top Bottom