Neler Yeni

Yardım S23 ultra hala alınır mı? Güncelleme Garantisi?

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Arkadaşlar ilk olarak s23 Ultranın güncelleme garanti süresi ne kadar? ve Arada ki fiyat farkı 24 tercih etmeye değer mi? S23 Ultra F/P olarak alınır mı? Benim içimden geçen s23 ultra lakin bu işin kurdu olanlarla danışmak istedim.

Yenisi çıktıkça model yükseltme huyum yoktur. Telefon beni yarı yolda bırakana kadar devam ederim. Yani telefon kırılmadığı sürece bundan 2-3 yıl sonrada aynı telefonu kullanıyor olacağım için s23 ultra o zamanlarda sıkıntı yaratır mı?

NOT: ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM S23 ULTRA MODELİ 8 GB. 12 GB DEĞİL. ÇOK FARK OLUR MU?

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
8gb 12gb çok fark olmaz mart gibi abim s23 ultra aldı bende mayısta s23 aldım ikisininde işlemcisi aynı olduğu için canavar gibiler 5 yıl götürür rahatlıkla

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8gb 12gb çok fark olmaz mart gibi abim s23 ultra aldı bende mayısta s23 aldım ikisininde işlemcisi aynı olduğu için canavar gibiler 5 yıl götürür rahatlıkla
bende öyle düşünüyorum

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Arkadaşlar ilk olarak s23 Ultranın güncelleme garanti süresi ne kadar? ve Arada ki fiyat farkı 24 tercih etmeye değer mi? S23 Ultra F/P olarak alınır mı? Benim içimden geçen s23 ultra lakin bu işin kurdu olanlarla danışmak istedim.

Yenisi çıktıkça model yükseltme huyum yoktur. Telefon beni yarı yolda bırakana kadar devam ederim. Yani telefon kırılmadığı sürece bundan 2-3 yıl sonrada aynı telefonu kullanıyor olacağım için s23 ultra o zamanlarda sıkıntı yaratır mı?

NOT: ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM S23 ULTRA MODELİ 8 GB. 12 GB DEĞİL. ÇOK FARK OLUR MU?
8gb ram idare eder ama 2-3 yil kullanim icin 12gb ram al derim

Top Bottom