Neler Yeni

S23 ultra vs 24+ farka değer mi?

Alio9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Engin
Bunlardan ikisi arasında kaldım fiyat çok fark yok 23u 7k felan daha pahalı. Oyun oynamıyorum oynasam da telefonu zorlayacak oyunlar oynamıyorum. Benim için kamera önemli. s23u 'nın kamerası bir tık daha iyiymiş diye duydum fakat s24+ daha güçlüymüş(işlemci vb.) batarya ve ekran için aralarında fark yok zaten. o yüzden kararsız kaldım işlemciden kısıp bir tık daha iyi kamera için 7-10k fiyat farkı ödemeye değer mi. Ayrıca s24+ daha ergonomik telefonu daha çok tek elle kullanıyorum s23u çok büyük kalıyor biraz.

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Emre Şanda
Bunlardan ikisi arasında kaldım fiyat çok fark yok 23u 7k felan daha pahalı. Oyun oynamıyorum oynasam da telefonu zorlayacak oyunlar oynamıyorum. Benim için kamera önemli. s23u 'nın kamerası bir tık daha iyiymiş diye duydum fakat s24+ daha güçlüymüş(işlemci vb.) batarya ve ekran için aralarında fark yok zaten. o yüzden kararsız kaldım işlemciden kısıp bir tık daha iyi kamera için 7-10k fiyat farkı ödemeye değer mi. Ayrıca s24+ daha ergonomik telefonu daha çok tek elle kullanıyorum s23u çok büyük kalıyor biraz.
Değer. Burası Türkiye. Her şeyin en son modelini almamız lazım. :D

Alio9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrıca s23u snapdragon var ısınma ve batarya konsunda daha iyi exynos'lu s24+ dan onu da göz önünde bulundurmak lazım.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Gökhan
s23u büyük ama bence kasa oranı sayesinde elde tutmak zor değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular