K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Bütçe
- 22000
İncehesap’tan S23FE almıştım. İşlemcisi farklı geldi diye iade etmek istemiştim. Bugün aradılar. Siz iade edecekseniz gönderin iadeyi tamamlayalım dediler ya da kullanın dediler.
Ben bu telefonu 22.000₺’ye aldım. Bu fiyat ya da daha düşük bir fiyata telefon önerisi yapabilirsiniz. Aklımda Nothing Phone 1 var. İncelemeleri güzel gibi. Bir de iPad kullanıyorum diye ikinci el temiz iPhone 11 düşünüyorum 15.000₺ civarına ya da yenilenmiş iPhone 12 mini var 20.000₺’ye. Kafam çok karışık. Bir de şöyle bir düşüncem var: Yurtdışından Huawei P60 veya Nothing Phone 2 getirtmek. Bu cihazlara IMEI atılır mı? Kullanmadığım telefonum var veya kayıt vs. yapılır mı? Bilgisi olan biri varsa yardım ederse çok memnun olurum. Bu arada telefon işim acil. Önerilerinizi bekliyorum.
İstediklerim:
-Kamerası güzel olsun.
-İşlemcisi Instagram, WhatsApp, internet tarayıcısında kasmasın. Çok güçlü olmasına gerek yok.
-Depolama 128GB olması.
-Arayüzü sade akıcı olması
-Ekranda 120Hz şartım yok. Olmasa da olur.
-Pili minimum 6 saat götürmesi lazım.
@şahin doğan @* Tupac Shakur * @SadeceBirisi. @NaberlaneNEsbAtUr
Ben bu telefonu 22.000₺’ye aldım. Bu fiyat ya da daha düşük bir fiyata telefon önerisi yapabilirsiniz. Aklımda Nothing Phone 1 var. İncelemeleri güzel gibi. Bir de iPad kullanıyorum diye ikinci el temiz iPhone 11 düşünüyorum 15.000₺ civarına ya da yenilenmiş iPhone 12 mini var 20.000₺’ye. Kafam çok karışık. Bir de şöyle bir düşüncem var: Yurtdışından Huawei P60 veya Nothing Phone 2 getirtmek. Bu cihazlara IMEI atılır mı? Kullanmadığım telefonum var veya kayıt vs. yapılır mı? Bilgisi olan biri varsa yardım ederse çok memnun olurum. Bu arada telefon işim acil. Önerilerinizi bekliyorum.
İstediklerim:
-Kamerası güzel olsun.
-İşlemcisi Instagram, WhatsApp, internet tarayıcısında kasmasın. Çok güçlü olmasına gerek yok.
-Depolama 128GB olması.
-Arayüzü sade akıcı olması
-Ekranda 120Hz şartım yok. Olmasa da olur.
-Pili minimum 6 saat götürmesi lazım.
@şahin doğan @* Tupac Shakur * @SadeceBirisi. @NaberlaneNEsbAtUr