Reyconjeff
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
araştıracağım teşekkürlerBiraz araştırıp içinize sinecek duruma getirin çünkü neredeyse 15-20K cebinizde kalacak.
araştıracağım teşekkürlerBiraz araştırıp içinize sinecek duruma getirin çünkü neredeyse 15-20K cebinizde kalacak.
Fiyat assa yukari s24 ile 5k 7k arasi fark olur. 40 45 arasi normal 52 60 arasi plus 80 100 arasi ultraFiyat belli mi aşağı yukarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
pahalıya gelir
S23 Ultra biraz fazla kalin geliyor artik cikiyorsaniz S24 Ultraya cikmisken bi 3k da verip 512 yapmak hic mantiksiz degil ekstra hafiza sonucta goz cikarmaz hem telefonu 1-2 yil kullanip satmak yerine 4-5 yil kullanmak icin aliyorsaniz iyiki 512 almisim dersiniz. Eger butce sorun degilse S25 serisinin duyurulmasina az kaldi bekleyebilirsinizPRİME FIRSATLARDA SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ TERCİH EDERDİNİZ? ÇOK KARARSIZ KALDIM.
s25 Kadar çıkamam muhtemelen. Telefon bozulup kırılana kadar genelde değişmiyorum o yüzden 512 de olabilir tam emin olamadımS23 Ultra biraz fazla kalin geliyor artik cikiyorsaniz S24 Ultraya cikmisken bi 3k da verip 512 yapmak hic mantiksiz degil ekstra hafiza sonucta goz cikarmaz hem telefonu 1-2 yil kullanip satmak yerine 4-5 yil kullanmak icin aliyorsaniz iyiki 512 almisim dersiniz. Eger butce sorun degilse S25 serisinin duyurulmasina az kaldi bekleyebilirsiniz
Server kayıt mı yaptırdın?Yd 23u al 28K'ya. Ben aldım, herşeyinden memnunum.
S24 Ultra 512 gb alinir o zaman 5 yil rahat giders25 Kadar çıkamam muhtemelen. Telefon bozulup kırılana kadar genelde değişmiyorum o yüzden 512 de olabilir tam emin olamadım