Neler Yeni

Android s24 alınır mı plus ya da ultraya mı yönlenmeli

Arabasevdalısı

80+ Bronze

Ekler

• IMG_1758.jpeg
    IMG_1758.jpeg
    192.8 KB · Hit: 33
Son düzenleme:

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
35 olursa iyi olur daha düşük zor gibi zaten
35e küçücük telefon ve içinde bomboş özellikler olan telefon olarak satış yapıyor o paralar iphonenın çöpünü almaktansa samsungun s serisini tercih ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyüklük konusunda büyük telefona xamanla alışırsın ultra biraz fazla büyük ve biçimsiz bir kasaya sahip fakat s24 plus biraz daha pro maxleri andıran bir kasada s24 alırsan üzülmezsin plus farkını net bilmiyorummbüyük ekran daha çok pil kapasitesi için aldım.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
murat
35e küçücük telefon ve içinde bomboş özellikler olan telefon olarak satış yapıyor o paralar iphonenın çöpünü almaktansa samsungun s serisini tercih ederim.

Büyüklük konusunda büyük telefona xamanla alışırsın ultra biraz fazla büyük ve biçimsiz bir kasaya sahip fakat s24 plus biraz daha pro maxleri andıran bir kasada s24 alırsan üzülmezsin plus farkını net bilmiyorummbüyük ekran daha çok pil kapasitesi için aldım.
samsung s serisi ve iphone se var aklımda şu anlık s20fe kullanıyorum birkaç senedir samsung hoşuma gidiyor şu an için birkaç ay daha para biriktirip s24u almaya karar verdim herkese teşekkürler

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
samsung s serisi ve iphone se var aklımda şu anlık s20fe kullanıyorum birkaç senedir samsung hoşuma gidiyor şu an için birkaç ay daha para biriktirip s24u almaya karar verdim herkese teşekkürler
S21fe vardı ordan geçtim s24plusa çok çok daha iyi bir telefon fe ile kıyaslanacal bir cihaz değiller ultra biraz büyük ve kalın kaba ama özellikleri baya iyi iphone se eğer iphone olsun olsun bir iş yapmasın diyorsan tercih edilir

bu se ler bombos kuzenımde var
Düşük bütçeli telefon çıkartmak için çukartmışlar o kadar 🤣

Gurkanpiro

80+ Platinum
S21fe vardı ordan geçtim s24plusa çok çok daha iyi bir telefon fe ile kıyaslanacal bir cihaz değiller ultra biraz büyük ve kalın kaba ama özellikleri baya iyi iphone se eğer iphone olsun olsun bir iş yapmasın diyorsan tercih edilir

Düşük bütçeli telefon çıkartmak için çukartmışlar o kadar 🤣
30 k ona verecegıme hadı ılla ıphone olsun sıfır olsun ısterse 11 alsın en azından kamera var kuzende se 2020 var tek kamera

Arabasevdalısı

80+ Bronze
30 k ona verecegıme hadı ılla ıphone olsun sıfır olsun ısterse 11 alsın en azından kamera var kuzende se 2020 var tek kamera
Se 2024 tek ama kaliteli kamerayla , oled 13 ekranıyla geliyor tr fiyatları pahalı ama yd de net alırım s24 bile 800 dolar bu tel 500 dolar bide tax free güzel gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,207
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom