S24 FE One UI 7 sonrası WP takılma

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,118
Merhaba S24 FE One UI 7 güncellemesi aldığında direkt güncellemiştim ancak o günden beri Wp'ye girmeye çalıştığımda ekran donuyor ve telefonun ekranını kapa aç yapana kadar da düzelmiyor. Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum diğer S24 FE kullanıcıları bu sorunu yaşadı mı hiç? Ben günde hiç yoktan 5-6 defa bu şekilde donma yaşıyorum.

Merhaba S24 FE One UI 7 güncellemesi aldığında direkt güncellemiştim ancak o günden beri Wp'ye girmeye çalıştığımda ekran donuyor ve telefonun ekranını kapa aç yapana kadar da düzelmiyor. Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum diğer S24 FE kullanıcıları bu sorunu yaşadı mı hiç? Ben günde hiç yoktan 5-6 defa bu şekilde donma yaşıyorum.
s24 fe kullanıyorum böyle sorun yaşamadım hiç

OneUI 7 kullanıyorum. Böyle bir sorun yok. Komple sorun yok telefonda sosyal medyada kaydırırken yüklemeyi belli bir kaydırma sonrası durdurma sorunu hariç. Sammobiledan stock firmware indirip Odin ile kurmanı öneririm.

S21 kullanıyorum bende de hemen hemen aynı sorun var. Whatsapp'a tıklıyorum açılmıyor ekran tepkisiz gibi kalıyor. 2-3 saniye bekledikten sonra tıklayınca içeri giriyor. Buglu.

S21 kullanıyorum bende de hemen hemen aynı sorun var. Whatsapp'a tıklıyorum açılmıyor ekran tepkisiz gibi kalıyor. 2-3 saniye bekledikten sonra tıklayınca içeri giriyor. Buglu.
Çözümü yok mu acaba ya çok saçma yani

S24 fe alinir mi sizce suan da yoksa başka bir model almak mı mantikli a34 den gecicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,807
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri