Neler Yeni

S24 ultra alıcam yd alıyımmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
enes
merhaba s24 ultra alıcam satıcı kıbrısta galiba fiyatı sahibinden fiyatlarından 5bin falan ucuz + olarak imui dahil sizce alınır mı? içime kurt düştü neden daha ucuzki

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Murat GH
Dolandırılmaya yer arıyorsun herhalde. Kıbrısta vergi çok az olduğu için telefonlar bize göre çok ucuz. Ne demek 5bin daha ucuz 3/1 fiyatında olması gerekli.
Google şunu yaz
Kıbrıs telefon fiyatları
Çıkan sonuçları incele.
İmei kaydından daha hiç bahsetmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
dostum sahibindene giriyorsun şehrinde illa yd telefon satan vardır alacaksan ondan al

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolandırılmaya yer arıyorsun herhalde. Kıbrısta vergi çok az olduğu için telefonlar bize göre çok ucuz. Ne demek 5bin daha ucuz 3/1 fiyatında olması gerekli.
Google şunu yaz
Kıbrıs telefon fiyatları
Çıkan sonuçları incele.
İmei kaydından daha hiç bahsetmiyorum.
canım 19.500tl satıyor imei falan ömür boyu benden dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Göktuğ Farımaz
merhaba s24 ultra alıcam satıcı kıbrısta galiba fiyatı sahibinden fiyatlarından 5bin falan ucuz + olarak imui dahil sizce alınır mı? içime kurt düştü neden daha ucuzki
Get ile alın kontrol edin ancak çok gerçekçi değil bu cihazların kayıt fiyatları bile 5kyı buluyor zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
Ben de alicam sordum 35 felan diyorlar 19500 imkansiz

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Murat GH
canım 19.500tl satıyor imei falan ömür boyu benden dedi
Yahu ne desem faydasız. Normal piyasa çıkışı 900 dolar üzeri çıkışlı bir telefonu kim bu fiyata verebilir. En ucuz siteleri gezdiğimde bile 880 dolar gibi fiyatları bulabiliyorum.

Bu 880dolar içinden bayii kârını düş 750 dolar olmaz ancak 100 dolar daha düş kaçak mal olsun. Kimse bu fiyata satamaz.
Bu düşünce ile bunu satan ya çalıntı yada çin malı çakma telefon satıyordur.
3 gün sonra telefona bir şey olsa kapansa parçaları değiştirilmiş olsa ne yapacaksın
Biraz düşünerek hareket edin. Bir malın ederi var değeri var bu fiyattan daha ucuza satıyorsa sebebini düşünmek gerekir. 3 5bin daha az ödeyeceğim diye tüm paranı kaybedebilirsin.

İmeri kayıt ücreti 45bin lira oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Buğra Aykaç
19.500 ise dolandırıcı olma ihtimali yüksek dikkatli olun derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
enes
Yahu ne desem faydasız. Normal piyasa çıkışı 900 dolar üzeri çıkışlı bir telefonu kim bu fiyata verebilir. En ucuz siteleri gezdiğimde bile 880 dolar gibi fiyatları bulabiliyorum.

Bu 880dolar içinden bayii kârını düş 750 dolar olmaz ancak 100 dolar daha düş kaçak mal olsun. Kimse bu fiyata satamaz.
Bu düşünce ile bunu satan ya çalıntı yada çin malı çakma telefon satıyordur.
3 gün sonra telefona bir şey olsa kapansa parçaları değiştirilmiş olsa ne yapacaksın
Biraz düşünerek hareket edin. Bir malın ederi var değeri var bu fiyattan daha ucuza satıyorsa sebebini düşünmek gerekir. 3 5bin daha az ödeyeceğim diye tüm paranı kaybedebilirsin.

İmeri kayıt ücreti 45bin lira oldu.
canım zaten benımde manigima uymadı yazdım +olarak server kaydı okadar pahalı bisey degil
Mesaj otomatik birleştirildi:

19.500 ise dolandırıcı olma ihtimali yüksek dikkatli olun derim.
en iyisi sahibinden az kulanılmıs cekiyim dimi

Top Bottom