S24 ultra şarj aleti

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar,
S24 ultra cihazım için şarj aleti önerisi bekliyor olacağım.
Spigen 45W kullanıyorum aktif olarak ancak temassızlık sorunu var. Ayrıca kablonun type c kısmına yakın olan plastiklerde sararma mevcut. Hem adaptör hem telefon girişi. Kutudan çıkan orjinal kabloda da temassızlık yaşıyorum. Adaptörde şarj ederken de araca bağlarken de temassızlık sorunu var. Telefoncuda bir kontrol ettirdim, sorun olmadığını söyledi.
Bir görüş tavsiye rica ediyorum sizlerden

Merhabalar,
Spigen 45W kullanıyorum aktif olarak ancak temassızlık sorunu var. Ayrıca kablonun type c kısmına yakın olan plastiklerde sararma mevcut. Hem adaptör hem telefon girişi. Kutudan çıkan orjinal kabloda da temassızlık yaşıyorum. Adaptörde şarj ederken de araca bağlarken de temassızlık sorunu var. Telefoncuda bir kontrol ettirdim, sorun olmadığını söyledi.
Adaptörde sorun yokta benim de aynı şekilde 3 tanıdığımda sararma var ve benim kablom artık çalışmıyor. Geçenlerde 2mt 60W PPS destekli aldım 2.0 vermedi iade ettim. 25W ve 45W arasında 6dk fark var bu arada. Videosunu çektim ben Youtube'a yazarak bulabilirsiniz.

Merhabalar,
samsunglarda kronık herhalde koblo bozukluğu

Geri