S25 Ultra almalı mıyım?

Malapuko

80+
Reaksiyon skoru
65
Bu fiyata düşmüşken şimdi S25 Ultra almalı mıyım yoksa bekleyip S26 Ultra mı almalıyım,normalde Xiaomi 17 Pro Max'i bekliyordum ama Türkiyeye gelmeyecek galiba

x 15 ultra inceledinizmi-25 ultra iyi cihaz am 24den şu kadar bu kadar iyi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata düşmüşken şimdi S25 Ultra almalı mıyım yoksa bekleyip S26 Ultra mı almalıyım,normalde Xiaomi 17 Pro Max'i bekliyordum ama Türkiyeye gelmeyecek galiba

bu arada 17 PM çok geç gelmeyecektir max 1 ay sonra

Ben olsam s26 ultrayı beklerdim bu seviyede bir telefon alıyorsan uzun süre değiştirmezsin o yüzden yeni modeli beklemek daha mantıklı olur

Beklerim derseniz s26u 2026 Ocak-mart arasında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Özellikleri merak ederseniz konum var hocam sızıntılar hakkında.

Eğer 3 5 yılda bir telefon alıyorsanız en mantıklısı bence ilk çıktığındaki 1-2 aylık süreçtir. şuan25u alınabilecek bir telefon ama 2 3 aya yenisinin gelme ihtimali varken mantıklı değil. illa olnu alacaksanız bile yenisi gelince fiyatı biraz iner

Geri