Merhaba sizce fiyat düşer mi ?
Ve taksitli satan yerler var mı ? Bulamaidm neden taksit yapmazlar anlamıyorum çünkü devasa paralar cidden . Kendi iyilikleri ve hızlı piyasa için taksit neden yapılmıyor anlamıyorum.
Sizce s25 ultra mı yoksa eş değer daha uygun modeller var mı ?
Google diye arama motoru var. Oraya neden taksit olmadığının yazıp öğrenebilirdin. 20k civarı telefonlarda 3 ay taksit var.
Millet parası olmamasına rağmen hayvan gibi yüksek taksitle telefon alıp borç bataklığından çıkamadığı için devlet yeni yasa ile taksit olayını telefonlardan kaldırdı
Ama hala ihtiyaç kredisi ile vade farklı alınıyor sanırım
Merhaba sizce fiyat düşer mi ?
Ve taksitli satan yerler var mı ? Bulamaidm neden taksit yapmazlar anlamıyorum çünkü devasa paralar cidden . Kendi iyilikleri ve hızlı piyasa için taksit neden yapılmıyor anlamıyorum.
Sizce s25 ultra mı yoksa eş değer daha uygun modeller var mı ?
Google diye arama motoru var. Oraya neden taksit olmadığının yazıp öğrenebilirdin. 20k civarı telefonlarda 3 ay taksit var.
Millet parası olmamasına rağmen hayvan gibi yüksek taksitle telefon alıp borç bataklığından çıkamadığı için devlet yeni yasa ile taksit olayını telefonlardan kaldırdı
Agresif cevaba gerek yok. Büyük ihtimal Google sizden önce tanımış olabilirim. Fakat heryerin farklı bir satış taktiği var ve internet satış ile yüz yüzü satış farklı oluyor, satın alan veya araştıran kişilere soru sordum.
Beni nedense korkutuyor . Arkadaşlar hep YD iPhone kullanıyor . Tsbikide aynı değil ama yinede korkutuyor yok sim1 4 ay tak sürek hatırla sim2 tak . Sonra geri kalan ayı farklı telefonla geçir yada sat yeni modeli al....olmadı eski telefonla geçir falan filan oof şişiriyor