S26 ultra alınır mı?

ayranli_tuz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
419
muhtemelen 8 gen 5 işlemciyle gelecek ve single coreda a19 proyu geçiyor ve multi coreda 13000+ puan alıyor galaxy için ocli olduğu için
yeni ekran teknolojisini konuşmaya gerek bile yok
anladığım kadarıyla batarya büyümese bile %30-40 bataryası daha uzun süre dayanacak
videoyla ilgili bir şeyler gelecekmiş onu tam anlamadım apv tarzı bir şey
düşük ışıkta daha iyi çekecekmiş ama onun ufak bi eksisi vardı düz modelden geçeceğim için pek umrumda değil zaten bana yapay zekası lazım
aşık oldum telefona

başlık ne koysam bilemedim zaten alacağım da kısa diyor diye böyle koydum jdrfklgdfj

Valla param olsa direkt alırdım. Neden kimse tasarımı beğenmiyor anlamıyorum, tasarımı seven bir tek ben miyim? iphone olunca elma görünce sağlam sanıyor tasarıma bak

Valla param olsa direkt alırdım. Neden kimse tasarımı beğenmiyor anlamıyorum, tasarımı seven bir tek ben miyim? iphone olunca elma görünce sağlam sanıyor tasarıma bak
tasarımı gayet güzel bence tank hissiyatı var da bu sene köşeler biraz daha yuvarlatılıyormuş

muhtemelen 8 gen 5 işlemciyle gelecek ve single coreda a19 proyu geçiyor ve multi coreda 13000+ puan alıyor galaxy için ocli olduğu için
anladığım kadarıyla batarya büyümese bile %30-40 bataryası daha uzun süre dayanacak
düşük ışıkta daha iyi çekecekmiş ama onun ufak bi eksisi vardı düz modelden geçeceğim için pek umrumda değil zaten bana yapay zekası lazım
aşık oldum telefona
Dur hocam hele bi tanıtılsın Bi fiyat belirlensin. O zaman bakarız.

Samsung'un kağıt üzerindeki performansı boş, aynı işlemcili cihazlar arasında genelde en kötü oyun performansına sahip cihaz oluyor.
Hiçbir cihaz sadece işlemci ile %30-40 daha iyi batarya performansı veremez.

1758913451837.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dur hocam hele bi tanıtılsın Bi fiyat belirlensin. O zaman bakarız.
fiyatı umrum dışı laboratuvarda mikroskop yerine makro kamera kullanırım artık kdjfgkljdfgdf

s25 ultra 73k ise bu ne kadar olur tahmini 80 mi

aşık oldum telefona
%30 40 verimlilik asla göremezsin aşırı tten sallama bilgi.
Apv video kodeği olacak. Daha az yer kaplaması için
Ekran olarak istediği kadar iyi olsun 8bit ekran yerine en az 10 veya 12ye geçmeli bu sene artık

Alıntıyı görüntüle

fiyatı umrum dışı laboratuvarda mikroskop yerine makro kamera kullanırım artık kdjfgkljdfgdf

Min 85 90 ile başlar 2 3 aya düşmeye başlar

Samsung'un kağıt üzerindeki performansı boş, aynı işlemcili cihazlar arasında genelde en kötü oyun performansına sahip cihaz oluyor.
Hiçbir cihaz sadece işlemci ile %30-40 daha iyi batarya performansı veremez.
Haklı

appleın gördüğüm performansı da boş o zaman hangi markayı kullanalım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alıntıyı görüntüle

Fiyatı bilemicem hocamda ortadaki direkt iphone olmuş.
Öyle bir kamera istiyorsanız vivo x200 ultra alın hocam.

kamera için almıyorum önceliğim one ui ve yapay zeka tablet de samsung zaten
Mikroskop niyetine kullanan diyince öyle sandım hocam. 🙂
Bi çıksın özellikler fiyat belli olsunda öyle derim. Belki s25u almak daha mantıklı olcak. Bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,979
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri